Forhåbningsholms Alle 11A, 3. th., 1904 Frederiksberg C

167 m2 lejlighed

Kontant 12.495.000 kr.

Gennemrenoveret herskabslejlighed på central beliggenhed med egen parkeringsplads


Stor vestvendt altan & mulighed for 4 soveværelser

Hermed udbydes lejligheden med den mest centrale og rolige beliggenhed på Frederiksberg. Og lige som beliggenheden er mere end i orden, ligesådan skal I glæde jer til en gennemrenoveret lejlighed med hele 167 kvadratmeter i en flot ejendom. For ikke at nævne den store, solrige altan ud til en skøn og stille gård.
Eftertragtet’ er vist lige ordet, når det kommer til denne beliggenhed. Nærområdet fås ikke bedre, hvor alt er aldeles lettilgængeligt. Sådan svøber I jer i et leben med gader som Værnedamsvej, Gl. Kongevej, Forum ligger stik mod nord, og der er ikke mere end 450 meter, før grønne arealer ned mod Søerne begynder. I samme ombæring får I desuden daginstitutioner og skoler i gåafstand; i det hele taget er det ret unikt med en så stor lejlighed beliggende på en stille vej på det centrale Frederiksberg – ovenikøbet med egen p-plads.
Ud over egen p-plads i gården, får I også en stor vestvendt altan, der tilbyder en udsigt over den grønne, ugenerede gård og Frederiksbergs flotte ejendomme. Vejen er ensrettet, og fra den rolige vej kan I således fint stå og nyde den flot ornamenterede facade, der så dagens lys i 1883. Imidlertid er det hele pænt vedligeholdt, hvilket nye vinduer fra 2022 bl.a. peger på.
Det er en fantastisk lys lejlighed, der præsenterer sig for jer. Det får de flotte, gennemgående Dinesen-trægulve til at træde frem på bedste vis, og sådan skal I indrette jer med et stort køkken-alrum, et badeværelse, et gæstetoilet og tre flotte værelser, hvor det ene kan bruges som en ekstra stue alt efter jeres præference. Detaljerigdommen og de herskabelige toner er til at tage og føle på lige fra det smagfulde terrazzogulv på badeværelset til radiatorskjulere, fyldningsdøre og prydende stukkatur. I skal især glæde jer til den gæstmilde atmosfære, som køkken-alrummet skaber ud mod altanen.
Dette er et hjem og en beliggenhed, der skal mærkes.
JaAltan
5Antal rum
1883Byggeår

Økonomi

Kontantpris

12.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

8.019 kr.

Udbetaling

625.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

71,722 / 58.487 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ruben Østergaard
home Frederiksberg

Ejendomsmægler MDE

ruben@home.dk

33 23 18 18

33 23 18 18