Fabrikvej 1, 1., 8700 Horsens

196 m2 lejlighed

Kontant 2.745.000 kr.

HORSENS CENTRUM


Unik 2 etagers lejlighed med solrig tagterrasse, have og egen parkering

Velkommen til Fabrikvej 1, 1. sal, 8700 Horsens - hvor en unik lejlighed venter på dig! Denne smukke bolig kombinerer en central beliggenhed med gode faciliteter, egen parkering og rummelige omgivelser. 

Med et samlet boligareal på imponerende 196 m2 byder denne lejlighed på en unik oplevelse af rum og komfort. Hver kvadratmeter er designet med omhu for at skabe en god atmosfære.

Beliggende på Fabrikvej 1, er denne bolig centralt placeret i hjertet af Horsens. Du vil nyde bekvem adgang til byens pulserende liv, butikker, restauranter og kulturelle begivenheder. Alt det, du behøver, ligger inden for rækkevidde. Dertil er der blot 5. min gang til banegården. 

Forestil dig at vågne op til solens stråler, der filtrerer ind gennem dine vinduer, og sætter dagen i gang på din solrige tagterrasse. Denne bolig tilbyder ikke kun rummelige indendørs omgivelser, men også en udendørs oase, hvor du kan nyde solskin og frisk luft uden at forlade hjemmet. Dertil er der en skøn gårdhave med plads til aktiviteter og samvær.

Med egen parkering behøver du aldrig bekymre dig om at finde et sted til din bil. Kom hjem og parker let, så du kan nyde den bekvemme livsstil, denne bolig tilbyder.

Indretning:
Rummelig entré med god plads til overtøjet. Stort og lyst værelse, samt endnu et godt værelse oplagt som kontor/gæsteværelse. Åbent alrum med hyggelig brændeovn i forlængelse af det flotte køkken. Hertil er der et pænt og tidsløst badeværelse med nyere sanitet og bruseniche. 2. sal byder på en stor og smuk opholdsstue med synlige hanebånd, flot trægulv og hems. Direkte udgang til stor og solrig tagterrasse samt soveværelse med eget badeværelse.

Der er til lejligheden en rigtig fin kælder med eget værksted og god opbevaringsplads. Bemærk, der er mulighed for at købe hele ejendommen, da vi også har stuelejligheden til salg for samme ejer.

Interesseret?
Kontakt os for en rundvisning og oplev selv, hvordan denne unikke lejlighed på Fabrikvej 1, 1. sal, kan blive dit drømmehjem.
JaAltan
4Antal rum
1988Ombygget

Økonomi

Kontantpris

2.745.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.708 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

15,804 / 12.614 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tino Ramløs Bograd
home Horsens - Nørregade

Salgschef, Vurd.specialist RD

tinbo@home.dk

75628200

75628200