Emil Møllers Gade 4, 3. tv., 8700 Horsens

59 m2 lejlighed

Kontant 895.000 kr.

HORSENS CENTRUM


Lækker delevenlig 2'er på central beliggenhed!

I har netop nu mulighed for, at få fingrene i en af de populære lejligheder her på Emil Møllers Gade - en super central beliggenhed, i gå afstand til alle byens faciliteter samt banegården. 

Denne lejlighed er beliggende på 3. sal - og er et perfekt køb til 1. gangskøberen, parret, singlen eller studiekammeraterne som søger en delevenlig lejlighed hvor faciliteterne er i top. 

Hele ejendommen har i nyere tid fået skiftet vinduer, ligesom ejerforeningen er yderst veldrevet. Der er ligeledes gode parkeringsforhold ved- og omkring ejendommen og kun 5 min. gang til banegården og VIA University. Den pulserende bykerne med caféliv, restauranter, strøget og butikker er lige rundt om hjørnet. 

Indretning: 
I bydes indenfor i lejlighedens pæne entré med plads til overtøjet og med et lille garderobeskab. Herfra er der indgang til 2 gode værelser - eller som i dag, indrettet med opholdsstue og soveværelse med store skabe. Entré og soveværelse er med det smukke plankegulv, som ligeledes findes under gulvtæppet i stuen. Pænt badeværelse med terrazzogulv, hvid sanitet og brus.

Det flotte- og nyere køkken er holdt i tidsløse hvide materialer, med sort bordplade og god opbevaringsplads. Her er også direkte udgang til bagtrappen.

Til lejligheden hører fælles baggård med cykelskur, vaskekælder, tørrerum og et tremmerum.

Kunne denne lejlighed være noget for dig, så kontakt os allerede i dag på tlf. 72 62 82 00, vi glæder os til at fremvise den til dig. 
2Antal rum
1985Ombygget

Økonomi

Kontantpris

895.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.270 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,279 / 4.210 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Skovbo Jakobsen
home Horsens - Nørregade

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

skovbo@home.dk

75628200

75628200