Elmevej 6, 1. 15., 7600 Struer

105 m2 lejlighed

Kontant 695.000 kr.

Pæn og velholdt ejerlejlighed i Struer


Gode parkeringsmuligheder - Grønne fællesarealer - Boldbaner og legeplads til børnene


Pæn og godt udnyttet ejerlejlighed, som fremstår i rigtig god stand og med flotte detaljer.

Ejerlejligheden er på 105m2 og består af  entré, køkken med spiseplads, 2 værelser, badeværelse og 2 stuer hvoraf den ene har udgang til en dejlig altan og den anden er udnyttet som spise stue.

Når man træder ind i lejligheden bliver man mødt af entréen som har en dør til  spisestuen, samt indgangen til køkkenet.
Køkkenet er et Designa køkken med fine hvide elementer som gør at det til et tideløst køkken - der er god plads i køkkenet til spiseplads, så man kan nyde hverdagens måltider i køkkenet.

Videre fra entréen kommer vi ind i lejligheden dejlige stue som nærmest er i herskabelig stil, der er flotte trægulve samt stukloft, også fra stuen har vi udgangen til lejlighedens overdækket altan.
Fra stuen er der en dobbelt fransk dør ind til den pæne spisestue som også har stukloft.

Fra stuen går vi ind i en lille fordeler gang, som indeholder et stort indbygget skab med skydelåger.
Fra fordeler gangen er der adgang til lejligheden badeværelse som står pænt og hvidt samt har gulvvarme - i badeværelset er der også plads til vaskesøjle.

Fra fordeler gangen er der også adgang til lejlighedens to værelser som har begge har et vindue ud til ét af de grønne områder omkring lejligheden. Begge værelser indeholde også et klædeskab.

Til lejligheden hører der også eget kælderrum, der er også vaske-og tørrerum, samt en cykelkælder - der er også gode parkeringsmuligheder samt gode fællesområder med boldbaner og en legeplads.

Alt i alt en rigtig god ejerlejlighed som ligger i gåafstand til Struer centrum, indkøbsmuligheder, skole og daginstitutioner. 
JaAltan
4Antal rum
1971Byggeår
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.654 kr.

Udbetaling

35.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

4,118 / 3.273 kr.

Tjek boliglån