Egebo 14A, 2620 Albertslund

172 m2 lejlighed

Kontant 3.945.000 kr.

Unik 2-plans lejlighed i Albertslund fra 2008


172 kvadratmeter med stor privat tagterrasse

Velkommen til Egebo 14A, hvor luksus og komfort forenes i denne imponerende 172 kvadratmeter store lejlighed, der strækker sig over to niveauer. Bygget i 2008, repræsenterer denne bolig det bedste inden for moderne design og funktionalitet.
I får en lejlighed af høj kvalitet, hvor der er plads og privatliv i kombination med et tæt naboskab. Omgivelserne er ideelle til børnefamilien, og det samme er lejligheden. Her får I nemlig en skøn soveafdeling med 4 gode værelser og badeværelser på begge etager.

Lejligheden byder på 4 Rummelige Soveværelser: Med 2 soveværelser på hver etage får du rig mulighed for at tilpasse din bolig efter dine behov. Perfekt til familier, hjemmekontor eller gæsteværelser. Lejligheden har to flotte badeværelser som tilbyder masser af bekvemmelighed. Glæd dig over et stort og flot køkken-alrum, det ideelle samlingspunkt for familie og venner. Perfekt til madlavning, spisning og hygge.
På førstesalen venter en rummelig privat tagterrasse på at blive dit eget private frirum. Nyd solnedgangen, afhold hyggelige gril-aftener eller nyd sammenkomster under åben himmel.

Egebo ligger i et roligt, grønt og børnevenligt kvarter med trygge stisystemer, legeplads, kort skolevej til Herstedvesterskolen og lokalt supermarked. En kort cykeltur bringer jer til Albertslund Station, hvorfra I kan nå Københavns Hovedbanegård på blot 20 minutter. Alt i alt en lejlighed hvor moderne standarder, familievenlige rammer og grønne omgivelser går op i en højere enhed.

Tøv ikke med at tage fat i os for mere info eller en privat fremvisning og kom ud og oplev på egen hånd, hvad denne fantastiske lejlighed har at byde på!
JaAltan
6Antal rum
2008Byggeår
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.945.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.690 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

22,659 / 18.049 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Rasmus Dybdal
home Glostrup - Albertslund - Brøndby

Partner & Ejendomsmægler MDE

rasdyb@home.dk

43 43 41 41

43 43 41 41