Edisonsvej 12, st.. tv., 1856 Frederiksberg C

162 m2 lejlighed

Kontant 9.995.000 kr.

Herskabelig hjørnelejlighed med rolig & central beliggenhed


Altan & kort til Ny Hollænderskolen

Kom med på fremvisning i en hævet stuelejlighed i den flotte hjørneejendom med adresse på Frederiksbergs Edisonsvej 12. Heroppe til venstre kan I blive de lykkelige indehavere af en helt vidunderlig lejlighed på 162 kvm fuld af herskabelige, veludførte detaljer.
Tre store værelser, et køkken-alrum med indbygget plads til vaskefaciliteter, to store stuer en suite, hvor særligt den ene modtager et eminent lysindfald fra tre sider, samt et stort, lækkert og lyst badeværelse med bruseniche og et stort dannebrogsvindue. Ja, faktisk er hele lejligheden udstyret med store dannebrogsvinduer i to og tre dag, og sådan er lejligheden enormt lækkert lyst op. De klassiske, smukke elementer såsom fyldningsdøre, høje paneler og det fantastisk flot udsmykkede stukkatur fusioneres på nydeligste vis af boligens mere moderne tiltag såsom det hvide køkken og badeværelsets sirlige stil: Lejligheden stritter ikke i alle mulige retninger; den er holdt stilren og absolut indbydende med plads til både selskabelige og private rammer som et helstøbt, indbydende hjem.
Lejligheden er derfor særligt noget for det pladskrævende par eller familien, der ønsker plads at sprede sig på. Til det står altanen også rede med plads til en snak i rolige omgivelser ud til et intimt gårdmiljø. Ude fra vejen fremstår ejendommen lige så præsentabel med gesims og andre smukke prydsdetaljer – tidstypisk for herskabslejlighederne sent fra 1800-tallet.
Og lad os slutte lige så godt, som vi startede – nemlig med et par ord om beliggenheden. Dagligdagen kommer til at indfinde sig i smørhullet mellem Frederiksberg Allé og Gammel Kongevej, og i en lige linje kan I gå direkte ind i Frederiksberg Have. Nærmiljøet rummer alt, man kunne ønske sig af skole, institution og en spændende butiks-, bar- og madscene, og når I skal videre rundt, kan både cyklen, busserne og naturligvis Frederiksberg Allé og Frederiksberg Metro assistere jer rundt.
JaAltan
5Antal rum
1891Byggeår

Økonomi

Kontantpris

9.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

7.864 kr.

Udbetaling

500.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

57,120 / 46.576 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ruben Østergaard
home Frederiksberg

Ejendomsmægler MDE

ruben@home.dk

33 23 18 18

33 23 18 18