Drejøgade 28, 4. 401., 2100 København Ø

59 m2 lejlighed

Kontant 3.250.000 kr.

En af Østerbros flotteste 2V med altan. Skatterabat ca kr. 18.400,- v/køb i 2023


Total renoveret, indbydende lejlighed med altan, beliggende i veldrevet ejendom med elevator

Generelt:
I andet halvår 2020 gennemgik lejligheden en totalrenovering: Nævnes kan: Alle vægge og lofter afrenset, spartlet og malet gulv fjernet, alle el- og vvs installationer fjernet, bad og køkken fjernet.
Genopbygget som en ny 2-værelses lejlighed: Nye gulve med isolering, nye radiatorer og nye rør, komplet ny elinstallation incl. sikringstavle, nyt badeværelse med vandbåret gulvvarme samt vandbåret håndklædetørre, ny væg mod teknikskakt, nyt væghængt toilet incl. nyt stativ i væg, uni-showerdrain og Italiensk design håndvask på bad (Cameo no 6). Ny væg i soveværelse med inspektionslåger til installationsskakt.

Beskrivelse:
Exceptionel flot nyrenoveret 2V lejlighed på yderst attraktivt område på Østerbro. Lejligheden er indflytningsklar, og byder på dejligt køkken/ alrum med nyt XXL Kvikkøkken, hvor der er også findes opvaskemaskine. Derfra er der direkte udgang til storsydvest vendt altan.
Soveværelset har indbygget skab, og plads til stor dobbeltseng. Skydedør i væg med soft luk.
Badeværelset med gulvvarme og håndklædetørre er et kapitel for sig, med fantastisk flotbrusekabine, indbygnings vandhane og væghængt toilet.

Beliggenhed:
Lejligheden ligger i gåafstand fra S-Tog og Metro, mange indkøbsmuligheder og caféer, fitness, stranden og lystbådehavnen ved Svanemøllebugten. Tæt på Fælledparken og Kbh K.

Ejendommen: 
Bygningen er opført i 1974 med elevator, fjernvarme, termovinduer og mange gode fællesfaciliteter, som f.eks. tre fælles tagterrasser, parkeringsmuligheder lige foran ejendommen, parkeringskælder hvor man kan leje p-plads, dørtelefon med video, cykelkælder og nyere fællesvaskeri. Der er YouSee kabel TV og internet. Brugsret til kælderrum. 3 tagterrasser - den bedste med havudsigt og sol hele dagen.
JaAltan
JaElevator
2Antal rum
1974Byggeår

Økonomi

Kontantpris

3.250.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.154 kr.

Udbetaling

165.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

18,712 / 15.178 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Kjeldsen
home Holte

Salgschef, Ejendomsmægler & Valuar, MDE

hekj@home.dk

45 41 01 44

45 41 01 44