Dagmar Petersens Gade 94, 8. 3., 8000 Aarhus C

97 m2 lejlighed

Kontant 6.795.000 kr.

Fantastisk 3-værelses lejlighed med fænomenal solvendt terrasse


Z-Huset - Aarhus Ø

home Aarhus Ø har nu fornøjelsen af, at byde velkommen til denne moderne og fantastiske 3-værelses lejlighed i Z-huset, med en helt utrolig altan. 


Fra det øjeblik du træder ind i lejligheden, bliver du mødt af imponerende akustikpaneler i den rummelige entré. Dette område er ikke kun charmerende, men også yderst praktisk med plads til jakker, sko og accessoires, der gør det til en fornøjelse at byde sine gæster pænt velkommen. Lejligheden er udstyret med et moderne badeværelse, som har en separat bruseniche, vaskesøjle og generøs skabsplads, alt sammen i smukke og gode materialer. 

Det første af boligens rummelige værelser, som du får adgang til fra entréen, kan bl.a. benyttes til et elegant soveværelse. Her har man store vinduespartier der gør, at lyset strømmer flittigt ind og skaber en hyggelig atmosfære. Lejlighedens åbne køkken er i forbindelse med stuen og et ekstra værelse, som kan tilpasses efter dine behov, hvad enten det er som et ekstra værelse, kontor, børneværelse eller andet. Køkkenet, som er fra HTH, er fuldt udstyret med hårde hvidevarer, masser af skabsplads og moderne spotlys. Det smukke hvide design sammen med spotlyset, skaber en behagelig stemning og gør madlavningen til en sand fornøjelse.

Stuen er hjertet i boligen og det sted, hvor du kan nyde den enestående udsigt over Aarhus Ø. Med masser af plads til både spise- og sofaarrangementer og naturligt lys, der strømmer ind fra de store vinduer, stråler dette rum af luksus og komfort. Fra stuen træder du ud på den store altan, som er simpelthen betagende. Her kan du indrette dig med spisebord, loungesæt og grill og virkelig nyde det udendørs liv. Altanen har en markise, der gør det muligt at bruge den i al slags vejr, og udsigten over lystbådshavnen, Riis Skov og byen er intet mindre end fantastisk.


Aarhus Ø, Z-huset

Området er i rivende udvikling, og her er bl.a. projekteret caféer, butikker, teater mm. Området

byder blandt andet på flere restauranter, Havnebadet ved bassin 7, Seier

Fitness, havsvømmebane i Aarhus bugten og ikke mindst den hyggelige stemning

omkring træskibshavnen. Derudover har man også, inden for gåafstand, lystbådehavnen,

Riis Skov, Aarhus Domkirke og sejlsport centeret, som hyppigt har sejlsportsbegivenheder


Velkommen til!

JaAltan
JaElevator
3Antal rum
2017Byggeår

Økonomi

Kontantpris

6.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.499 kr.

Udbetaling

340.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

38,970 / 31.388 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Marc Kvist Christensen
home Aarhus Ø

Partner, Ejendomsmægler MDE

makc@home.dk

86191600

86191600