Ingen bopælspligt

C.F. Møllers Allé 38, 6. tv., 2300 København S

103 m2 lejlighed

Kontant 5.395.000 kr.

UDEN BOPÆLSPLIGT - Flot og lys 4-værelses lejlighed med fantastisk udsigt


Tæt på metro, fælleden og Fields


Denne lejlighed er det perfekte match til jer, der drømmer om en indretning i rene linjer og en beliggenhed, som placerer jer tæt på både naturskønne områder og alt det nødvendige. Lige meget om I er en børnefamilie eller et pladskrævende par, vil I altså med det samme føle jer hjemme her!

Lejligheden:
Hjemmet præsenterer sig som en ekstremt lys bolig med en lækker planløsning, der udfyldes af en let og luftig atmosfære. Her løber rene linjer og et moderne udtryk som en rød tråd gennem boligen og samler sig i en flot helhed. Samlingspunktet udgøres af køkkenalrummet, der udfolder sig i lyse materialer og giver mulighed for, at den livlige samtale kan fortsætte med en kop kaffe hen over køkkenbordet. Der er også rigelig plads til at kreere et stuemiljø blandt de store vinduespartier, som åbner op til jeres omgivelser. Ydermere modtager boligen jer med tre gode og anvendelsesrige værelser samt et badeværelse med vaskemaskine og et gæstetoilet.

Ejendommen:
Jeres fremtidige bopæl er fra 2007 og gemmer sig oppe på 6. sal, hvilket giver jer en fantastisk udsigt udover fælleden og byparken. Det skønne udsyn kan til fulde nydes fra den store sydvendte altan, der kan tilgås fra stuen og to af soveværelser, og inviterer jer til at læne jer tilbage i den friske luft.

Området:
Med adressen C.F. Møllers Allé beriges I med en beliggenhed, som jeres venner vil misunde jer. I placeres nemlig i Ørestad City, hvor byparkens grønne arealer venter lige uden for jeres hoveddør, ligesom Amager Fælled heller ikke er mange skridt væk. Derudover har I også alt fra Ørestad Gymnasium til skole- og pasningstilbud, indkøb samt Fields’ mange cafeer og butikker i kort gåafstand. Slutteligt behøver I også blot at snøre skoene for at ankomme ved metrostationer, der på mindre end et kvarter kan føre jer til Indre By.

Velkommen til!
JaAltan
JaElevator
4Antal rum
2007Byggeår

Økonomi

Kontantpris

5.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.921 kr.

Udbetaling

270.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

31,021 / 25.165 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alexander Læssøe
home Amager - Kastrupvej

Salg og Vurdering

allas@home.dk

32 97 14 00

32 97 14 00