Bøgebjerg 2, st.. 1., 8400 Ebeltoft

127 m2 lejlighed

Kontant 2.195.000 kr.

Lys og velindrettet lejlighed med kig mod vandet


Godt terrassemiljø og i kort afstand til centrum

Find jer til rette på Bøgebjerg 2, st., 1, hvor vi udbyder denne lyse, flotte lejlighed. Her er der både plads til bofællerne, det pladskrævende par, seniorerne eller børnefamilien plus et kæledyr, der drømmer om at flytte tæt på vandet og skønne Ebeltoft.
I vil bosætte jer i den sydlige del af Ebeltoft med kort afstand til vandet og med naturskønne omgivelser på toppen af bakken ved Bøgebjergvej, der fører jer ind til byen. Her finder I alt til hverdagen, da der både ligger skole, institution og flere dagligvarebutikker.
Lejligheden placerer sig i stueetagen i en flot ejendom fra 2009, og med denne beliggenhed har I adgang til to terrassehaver; en er vendt stik-syd, og en er overdækket og vestvendt, hvor I kan sætte jer ud og nyde vejret og den smukke udsigt ned til vandet. Der er også gode parkeringsmuligheder og grønne fællesarealer, som I kan gøre brug af.
Hjemmet opvarmes med fjernvarme og er energimærke B, og planløsningen fordeler sig over 127 velindrettede kvadratmeter, der dækker over en rummelig entré med skabsplads, en åben stue og køkken-alrum, tre værelser, et brusebadeværelse og et bryggers med plads til vaskefaciliteter. Den gode rumfordeling samler værelserne i den østlige del af lejligheden, så det private og ophold smart adskilles, og boligen er indrettet med en åben planløsning, som er tilmed også er kørestolsvenlig.
I kan altså se frem til en nem anvendelig lejlighed, hvor I har mulighed for at holde hund eller kat og med en velfungerende ejerforening, som tager hånd om jer allerede fra dag ét.

Når vejret er godt, kan I slentre ned ad gågadens brostensbelagte gader, spise på nogle af de hyggelige caféer, og i efterårsferien byder byen på Ebelfestival, hvor hele byen omdannes til fest og farver med spændende aktiviteter for store og små. I kan også tilbringe stunderne ved stranden eller havnen, da Ebeltoft også byder på fantastiske maritime omgivelser.
JaAltan
JaElevator
4Antal rum
2009Byggeår

Økonomi

Kontantpris

2.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.388 kr.

Udbetaling

110.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,685 / 10.053 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Steffen Gandrup
home Ebeltoft - Syddjurs

Indehaver & ejendomsmægler MDE

stgan@home.dk

86 34 15 33

86 34 15 33