Birkerød Parkvej 30, 2. 28., 3460 Birkerød

47 m2 lejlighed

Kontant 1.195.000 kr.

Lys og indflytningsklar lejlighed


Birkerød

I velholdt ejendom med en særdeles god beliggenhed, kun få minutters gang fra Birkerød Station og bymidten med dens udbud af indkøbsmuligheder og caféer, er denne lejlighed placeret.

Ejerforeningen er veldrevet og tilbyder blandt andet vaskekælder, cykelkælder, kælderrum samt gode parkeringsmuligheder. Her er fredeligt og roligt og gode naturoplevelser i nærheden- fx Bistrup Hegn og Birkerød Sø. Kan du lide at være aktiv, er Birkerød Tennisklub, Birkerød Badmintonklub og Furesø Golfklub lige i nærheden.

Lejligheden byder på en rummelig entré, her er lavet en arbejdsstation samt god plads til at hænge overtøjet. Godt udnyttet køkken med massere af skabsplads, arbejdsplads og komfur. Der er alt, der skal være i et køkken.
I næste rum har du lejlighedens badeværelse. Men før du kommer ind i bade værelset har du en lille passage med skab på begge sider. Badeværelset er med separat bruseniche og lidt skabsplads.
Til sidst har du lejlighedens store værelse. Her er der massere af plads til både spiseafdeling, sofaarrangement og sove plads. Rummet er badet i lys fra de store vinduespartier.

Lyder denne lejlighed som noget for dig? Så kontakt os for en fremvisning.
1Antal rum
1959Byggeår

Økonomi

Kontantpris

1.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.084 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,959 / 5.680 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Nicolai Nielsen
home Birkerød

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

nielsen@home.dk

45816000

45816000