Amager Strandvej 114C, 4. tv., 2300 København S

128 m2 lejlighed

Kontant 8.395.000 kr.

Lys og veldisponeret 3V'er i Nordtårnet få meter fra Amager StrandparkVi har glæden af at udbyde en lys og moderne indrettet treværelseslejlighed i Nordtårnet. Der er praktisk talt ikke en finger at sætte på hverken de indre eller ydre rammer – og som adressen afslører, kommer I til at bo ganske få meter fra Amager Strandpark.
De 128 kvm er godt givet ud på en lys entré, der åbner direkte op til det store opholdsrum. Her smelter stue og køkken-alrum sammen, og I kan nyde en fantastisk panorama vue fra alle hjørner af rummet, og madlavningen bliver som en drøm i det stilrene køkken, der kommer med grebsfrit inventar, indbyggede hvidevarer, Dekton bordplader, Quooker og en stor køkken-ø i midten. Resten af planløsningen strækker sig over et gangareal, to værelser, hvoraf det ene alternativt kan opdeles i to og eksempelvis benyttes som walk-in, hjemmekontor eller blot et ekstra værelse. Det ene værelse er med indbygget skab og privat brusebadeværelse – samt et strømlinet badeværelse med separat bruseniche og plads til vaskesøjle.
Ejendommen:
Det er en udsigt i særklasse, som I kan nyde fra panoramavinduerne eller ude på den vestvendte altan. Altanen er ekstraordinært tilført vindafskærmning af glas. Herude kan I indrette et cafésæt eller pynte med en loungesofa, som I kan synke ned i med en god bog – det bliver desuden varmt og dejligt med eftermiddags- og aftensolens skær i ansigtet.
Lejligheden placerer sig på fjerde sal til venstre i Nordtårnet, som er tegnet af Grönning Arkitekter og opført i 2016. Omkring ejendommen er der grønne fællesarealer, og så får I jeres egen p-plads i p-kælderen.
Området:
Beliggenheden er helt i top og placerer jer i gåafstand fra Amager Strandparks vand og natur; her kan I bruge dagene på at solbade, springe ud fra badebroen eller spadsere ned ad promenaden. I er også godt placeret, når det gælder hverdagens praktikaliteter: Daginstitution, privatskole, indkøb, træningscenter og spisesteder ligger alt sammen i gåafstand fra jer. Og for pendleren kan vi oplyse, at både Øresund- og Amager Strand Metro Station ligger få 100 meter væk.

Kontakt os for en fremvisning!
JaAltan
JaElevator
5Antal rum
2016Byggeår

Økonomi

Kontantpris

8.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

7.401 kr.

Udbetaling

420.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

48,177 / 39.087 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Alexander Læssøe
home Amager - Kastrupvej

Salg og Vurdering

allas@home.dk

32 97 14 00

32 97 14 00