Allegade 50, 1. 3., 8700 Horsens

99 m2 lejlighed

Kontant 1.395.000 kr.

HORSENS - MIDTBYEN


Spændende lejlighed med synlige bjælker og moderne indretning

I den centrale del af Horsens finder du denne spændende lejlighed - er du i markedet efter en stor lejlighed - SKAL denne ses og opleves - du skuffes ikke!

Beliggenheden er yderst central i forhold til Horsens midtby, og de mange kulturelle begivenheder som Horsens kan tilbyde. I gåafstand har du Søndergade med de mange specialforretninger, og de gode Cafe udvalg. Du har Fængslet hvor der er et bredt udvalg af Koncerter, diverse arrangementer mv. Horsens Forum, som tilbyder dig fodbold via Ac Horsens samt svømmehal, fitness muligheder i DGI-huset. Hvis du skal ud af byen er der nem adgang til motorvejsnettet E45, som kan tilgås på ca. 10 minutter fra lejligheden.
Denne lejlighed appellerer til det unge par der ønsker at bo i en moderne lejlighed med masser af funktionalitet og nærhed til midtbyen.

Lejligheden har en god planløsning som fordeler sig i 2 plan, uden nogen nævneværdig spildplads. Du får her 99 m2 bolig, gårdmiljø og altan.
I lejlighedens stueplan (ejendommens 1. sal) har du et stort rum, hvor du har lækkert svanekøkken, god spiseplads, samt hyggelig opholdsstue. Her er synlige bjælker, brede plankegulve, som giver dig en Newyorker stemning, og skaber en enormt god og hyggelig atmosfære.
1. salen består af rummeligt soveværelse med indbyggede skabe og udgang til altan. Børneværelse/gæsteværelse ligeledes med indbyggede skabe. Mindre fordelingsplateau hvorfra du har adgang til rummeligt badeværelse med separat bruseniche og med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Værelser og plateau er som hele stueetagen med brede plankegulve.
Boligen er renoveret i 2005, hvor lejligheden har fået den helt store tur. Du flytter dermed ind i en lejlighed hvor alt spiller, og du kan flytte lige ind.

Lejligheden beliggende i en fornuftig ejerforening, hvor de har igangsat en opsparing til renovering af facaden. Dette beløb er indeholdt i indbetalingerne til ejerforeningen.

Kontakt home allerede i dag for en fremvisning.
3Antal rum
1900Byggeår

Økonomi

Kontantpris

1.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.992 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,091 / 6.454 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Claus Bekker
home Horsens - Nørregade

Indehaver, Ejendomsmægler MDE og Valuar

bekker@home.dk

75628200

75628200