Adelgade 114A, 2., 8660 Skanderborg

192 m2 lejlighed

Kontant 3.295.000 kr.

192 m2 herskabslejlighed midt i hjertet af Skanderborg


Fælles opholdsareal og bådebro direkte til søen

Kom og oplev denne herskabelige og rummelige lejlighed på hele 192 m2 i hjertet af Skanderborg midtby. Central placering, hvor du kan gå til det hele og nyde byens dynamik. Fra terrassen med skønneste søudsigt kan du se mod syd på Kulturhuset med biograf, bibliotek og cafe samt det nye og flotte Bybad. Mod nord bliver du nabo til byens dyreste og mest eksklusive byggeri Lille Nyhavn, som står færdigt ultimo 2023. Her kommer der forretninger, hotellejligheder, restaurant m.m.
Hvis du ønsker mere storby end Skanderborg for en aften, kan du køre 13 minutter i tog til Århus, så med denne placering har du det hele både lokalt og regionalt. 

Der er tilmed adgang til et fælles opholdsareal ved søen, hvor du kan nye stilheden med en kop kaffe eller et glas vin, medmindre du ønsker at være aktiv og sejle søen rundt en flot sommeraften i kajak. 

Lejligheden er opført i en tid, hvor man byggede herskabeligt og mondænt. Her er højt til loftet, stuk, pudsede lofter, plankegulve, høje paneler og brede gerigter og messinggreb. En meget populær stil, som kan være svær at finde i Skanderborg i denne størrelse. En bolig, som er nem at indrette og gøre hyggelig og personlig. Næsten alle møbler og malerier passer ind i stilen og man kan have mange eller få møbler afhængig af stil og personlig præference. 

Hoveddøren til opgangen ligger ud til hovedgaden/ Adelgade, hvor du møder byens handelsliv og puls. Havesiden af bygningen vender mod søen, som du kan se fra mange rum. Når du går ud på altanen, vil du med garanti blive imponeret! Man kan endda bliver så glad, at man ikke kan lade være med at gå en tur ned til fællesarealet ved søen...
Lejligheden er heldigvis bevaret med respekt for alle detaljer, der hører sådan en lejlighed til. Der er ældre køkken og bad, som man må påregne at udskifte inden indflytning, men der er heldigvis plads til at investere i lejligheden og få sine penge hjem igen. Ved siden af køkkenet ligger bryggerset, som med fordel kan slås sammen og evt. åbne op til de 3 vidunderlige stuer i åben forbindelse, hvis man drømmer om det. Køber skal påregne renovering af gulve, maling af alle overflader samt skifte køkken og bad m.m.  
Vi glæder os til at fremvise lejligheden til dig, der ønsker noget særligt og personligt, som kan være svært at finde - særligt i denne størrelse.
NB. køber gøres særligt opmærksom på, at der er kommende, planlagte udgifter i ejerforeningen med egenbetaling af lejligheden på ca. 150.000 kr. Udbudsprisen er reguleret efter dette. 
home byder velkommen!
6Antal rum
1999Ombygget

Økonomi

Kontantpris

3.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.267 kr.

Udbetaling

165.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

18,982 / 15.052 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Elmgaard
home Skanderborg

Indehaver, ejendomsmægler & valuar MDE

elme@home.dk

86 52 28 11

86 52 28 11