Vester Terplingvej 9, Terpling, 6752 Glejbjerg

235 m2 landejendom

Kontant 595.000 kr.

Håndværkertilbud med mange muligheder for den pladskrævende familie


Bo i landlige omgivelser med mulighed for at samle erhvervs- og privatlivet samme sted

Fantastisk mulighed: Renoveringsprojekt nær Glejbjerg by!
Vi har et spændende håndværkertilbud beliggende lige uden for Glejbjerg by. Dette charmerende stuehus tilbyder masser af plads til hele familien, men vær forberedt på at skulle udføre en omfattende renovering. Særligt køkkenet og gulvene trænger til en gennemgribende opfriskning.
Udover stuehuset får du også en gammel staldbygning, et fyrrum, værksted og en stor maskinehal med fremragende muligheder for den mindre erhvervsdrivende. Denne ejendom har potentialet til at blive et ideelt hjem og arbejdssted.
Huset kræver en omfattende renovering både udvendigt og indvendigt, så sørg for at være klar til at tage fat og give ejendommen nyt liv. Hvis du er klar til at smøge ærmerne op og skabe din drømmebolig, så er dette tilbud noget for dig.
Ejendommen er beliggende tæt på Glejbjerg by hvor du finder alle de til faciliteter og tjenester der er brug for i hverdagen, samtidig med at du kan nyde det landlige miljø og roen i området.
Grib chancen for at skabe dit drømmehjem og erhverv på dette spændende renoveringsprojekt. Kontakt os nu for yderligere oplysninger og planlæg en besigtigelse. Smøg ærmerne op, og skab din egen unikke oase i denne fantastiske ejendom!
6Antal rum
1976Ombygget
2Antal toiletter
20466 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.375 kr.

Udbetaling

30.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,548 / 2.822 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Britt Poder Kristensen
home Vejen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

poder@home.dk

75365300

75365300