Valmuemarken 19, 6771 Gredstedbro

392 m2 landejendom

Kontant 3.395.000 kr.

Landejendom med bynær beliggenhed i Gredstedbro


Mulighed for to selvstændige boligenheder, hobbybrug og dyrehold

At bo med det ene ben i landlige omgivelser og det andet ben i byen er kun de færreste forundt, men ikke desto mindre, hvad der venter de nye ejere af Valmuemarken 19 i Gredstedbro. Her har man til den ene side græsmarker på den tilhørende jord, der tæller knap 2.5 hektar. Til den anden side er der få skridt til bylivet i Gredstedbro, der blandt andet byder på børnepasning, skole, idrætsanlæg og station med forbindelse til nærliggende Ribe og Esbjerg.
Landejendommens størrelse og planløsning åbner for, at to generationer kan bo sammen, ligesom der kan tænkes i udlejning. Tilhørende bygninger og flere folde gør det endvidere muligt at skabe gode forhold for heste og andre dyr på den bynære adresse.
Samlet rummer landejendommen 392 kvadratmeter fordelt på to boligenheder. Hovedboligen breder sig over 250 kvadratmeter, mens de resterende 142 kvadratmeter er dedikeret til en selvstændig lejlighed. Begge enheder er indrettet med køkken, badeværelser/toilet og flere rum. Takket være løbende vedligeholdelse fremstår de mange kvadratmeter med et moderne og indbydende udtryk – med andre ord klar til indflytning. Lejligheden giver gode muligheder for udlejning og derved en ekstra indtjening. 
Og slår de knap 400 kvadratmeter ikke til, er der mulighed for flere. En del af loftet er i dag ét stort disponibelt rum, som med istandsættelse kan konverteres til godkendt bolig.
Den største af de tilhørende bygninger er en tidligere stald, der med over 600 kvadratmeter kan anvendes til snart sagt alverdens formål. En længe mod markerne er en stald med mulighed for at etablere et hobbybrug med heste eller anden form for mindre dyrehold.
Den tilhørende jord er primært udlagt som græsmarker, der strækker sig mod de åbne landskaber omkring Gredstedbro. Oplevelsen af vidder, natur og højt til himlen er uforstyrret på markerne, mens byens tilbud som sagt venter lige om hjørnet fra den store landejendom på Valmuemarken 19.
Kontakt home for mere information og en besigtigelse.
8Antal rum
2002Ombygget
2Antal toiletter
24180 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.486 kr.

Udbetaling

170.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

19,535 / 15.527 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Søren Littau Christiansen
home Ribe

Salg og vurdering

slch@home.dk

75424800

75424800