Urup Kirkevej 24, Urup, 7200 Grindsted

310 m2 landejendom

Kontant 2.495.000 kr.

Grindsted / Urup


Skøn landejendom med 4 ha jord.

Drømmer du om en velholdt ejendom på landet med sjæl og hjerterum kombineret med ugeneret beliggenhed, frisk luft og natur? Så er denne idylliske ejendom et særdeles godt bud på dit nye hjem. 

Når du rammer gårdspladsen på Urup Kirkevej 24, fornemmer du allerede den parklignende stemning. Du står midt i en hyggelig oase omkranset af store træer. Jorden på 4 ha er fordelt på grund samt en mark som ligger lige ved ejendommen.

Stuehuset er nyrenoveret og fremstår i kniv skarp stand. Sælger har været igennem alle rum, så du får en helhed der blot mangler sin nye ejer! 

Husets stueplan er indrettet med en stor rummelig stue, her er plads til både den store sofa og et spisebord hvor du kan rumme hele familien til børnenes fødselsdage. Du har også adgang til den lækre terrasse, hvor du kan nyde aftensolen. Køkkenet er lyst og du har en hyggelig spiseplads. Derudover et stort soveværelse samt toilet. 

Husets 1. sal er indrettet med 3 gode værelser samt et stort fællesrum. 

Fra entréen kan du følge trappen ned til en rummelig etage som fremstår virkelig flot. Du får et lækkert badeværelse med både kar og brus, et praktisk bryggers med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Herudover er der en hel afdeling der kan laves til en separat lejlighed, eller måske udlejes til Airbnb. Du finder en fin hyggelig stue, et ekstra værelse, endnu et badeværelse samt et køkken. Elementerne i huset er gennemgående og skaber en flot helhed. 

Tæller familien en entusiast med brug for et godt værksted eller stort maskinhus findes her både maskinhus med støbt gulv og værksted. Her kan handymanden finde ro i en travl hverdag. Værkstedet kan nemt omdannes til gildesal, så alle livets fester kan afholdes der.
Have er det rene slaraffenland med massere af plads til leg og sjov.

Ejendommen er koblet på byvand og opvarmningen er via et bombineret fastbrændsel og træpillefyr der er placeret i værkstedet.
8Antal rum
1972Byggeår
3Antal toiletter
39992 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.201 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,363 / 11.605 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Tina Brødsgaard Mathiesen
home Grindsted

Ejendomsmægler MDE, valuar - Ansvarlig indehaver

tinab@home.dk

76775300

76775300