Stolpehuse 8, 4652 Hårlev

175 m2 landejendom

Kontant 3.595.000 kr.

Skøn hesteejendom med plads til to familier


Naturskøn beliggenhed kun ti minutter fra Køge

Med en rolig, naturskøn placering små ti minutter fra Køge finder I denne fine landejendom med plads til hele familien. Om I vil bo to familier eller lave en skøn teenageafdeling, er op til jer, for huset er naturligt delt i midten med et køkken, et badeværelse og en stue i begge ender.
Deler I huset op, har den ene bolig et værelse i stueplan, mens den anden har to værelser og en repos på førstesalen. Begge har direkte udgang fra stuerne til hver deres solrige terrasse, På den anden side af gårdspladsen finder I vaskerum og disponibelt rum i en charmerende bindingsværksbygning.
Den ældste del af ejendommen er fra 1847, og i en af stuerne er det smukke træloft bevaret fra dengang. Resten af boligen er nænsomt renoveret både med respekt for de sjælfulde detaljer som for eksempel de fritlagte spær, men også med et skarpt og stilrent blik, der elegant bringer hele den velholdte ejendom ind i vores århundrede.
Udenfor byder den 20.796 kvadratmeter store grund blandt andet på flere frugttræer, en god køkkenhave samt en skøn have med en flot, rund pool omgivet af et hyggeligt terrassemiljø. Derudover er det oplagt med et par heste, da her er fine folde og en stald med to bokse og mulighed for en tredje, samt fine udebygninger med bl.a. tilhørende rummeligt isoleret værksted. 
På Stolpehuse 8 bor I i et roligt, børnevenligt område omgivet af natur og søde naboer, og med hverdagens praktikaliteter ganske nær. Både bus og skolebus går lige for enden af en markvej ved huset, så det er let at komme rundt. I bil tager turen ind til skoler, institutioner og indkøb i Hårlev blot fem minutter, mens Køge blot er ti minutter væk.
6Antal rum
1985Ombygget
2Antal toiletter
20796 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.119 kr.

Udbetaling

180.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,632 / 16.321 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Matias Lehmkuhl
home Køge

Partner, Salgschef

matias@home.dk

56 66 00 13

56 66 00 13