Oddervej 104, 8660 Skanderborg

240 m2 landejendom

Kontant 18.900.000 kr.

Lystejendom på ca. 15 tdl. direkte ned til Skanderborg Sø


Pragtvilla med panoramaudsigt til søen samt kæmpe garageanlæg på 496 m2

Vi har fornøjelsen af, at præsentere denne helt særlige og sublime lystejendom med 15 tdl. direkte ned til Skanderborg Sø med den vildeste panoramaudsigt man kan forestille sig. Der er ikke en aften eller morgen, der er magen til hinanden, så man behøver ikke kunst på væggene. Man falder helt i staver over udsigten og det er uanset om man sidder ved spisebordet, i stuen, på børneværelserne eller på de store terrassearealer, som ligger i forlængelse af de gigantiske glaspartier og skydedøre. Man er endda så privilegeret, at man har den flotte udsigt til sø og landskab mod syd, så man kan nyde solen fra middag til solnedgang. Hvis det skulle blive lidt køligt en sommeraften, kan man søge ind under de store overdækkede arealer med integrerede varmere og hyggebelysning. Det er svært at forestille sig et bedre sted at sidde med familien eller vennerne. Udsigten er omdrejningspunktet i hele opbygningen af huset i både ude- og indearealer.
Villaen er arkitekttegnet, opført i materialer fra øverste hylde og der er ikke sparet nogen steder. Der er lagt vægt på finesse, kvalitet og detaljer, som har gjort byggefasen lang, men uden at gå på kompromis. Derfor er alt bygget på timepris og ikke akkord. Listen er lang, men her kan kort nævnes: Snedkerkøkken, inventar og skabe i røget eg, natursten på badeværelser med mange finesser, aflange Petersen tegl (Kolumba), Rais gennemgående brændeovn, viktualierum i forbindelse med køkken, indvendige specialdøre i fuld højde, stor loftshøjde overalt, kæmpe vinduer og skydedøre, atriumgård midt i huset med trappe til taget, BVT anlæg, solceller, fuld IHC, indbygget belysning, påklædningsrum opbygget af snedker med "skjult" dør til forældrebadeværelset med eksklusivt kar og bus - ja, man kan blive ved med at remse op, men det hele skal opleves live på en fremvisning.
15 tdl. jord omkring ejendommen med god afstand til naboer. Masser af luft og albueplads til leg,  ATV, gåture med hunden, fiske på søen, tage en tur i kajakken efter en lang dag på kontoret eller hvad man går og drømmer om. Arealet kan bl.a. bruges til jagt og hestehold. Det er bevoksning ved søen, hvilket giver en særlig stemning, når man opholder sig her, men ejendommen er så højt beliggende, at det ikke tager udsigten. Man kan sejle til Skanderborg midtby, hvis man synes det kunne være sjovt at handle ind til vands i stedet for til lands eller sejle et smut forbi Smukfest i august! Der er netop givet tilladelse til at opføre en bådebro. 
Der er et kæmpe garageanlæg/ driftsbygning på 496 m2 med facade i corten plader, som falder ind i naturen. Her kan man have lager til webshop, en større samling specialbiler, indrette en del til hestebokse, gildesal, jagt/ trofærum eller hvad drømmene fører til. En helt enestående ejendommen for dig, som ønsker en ejendom, som ingen andre har!
Ring til Morten Elmgaard på 29498068 og hør nærmere.          
6Antal rum
2021Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

18.900.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

8.612 kr.

Udbetaling

945.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

108,189 / 85.820 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Elmgaard
home Skanderborg

Indehaver, ejendomsmægler & valuar MDE

elme@home.dk

86 52 28 11

86 52 28 11