Obkærvej 15, Jerlev, 7100 Vejle

173 m2 landejendom

Kontant 4.995.000 kr.

Fantastisk beliggende landejendom med ca. 10 ha jord til, som ligger lige ved ejendommen


Charmerende beboelsesejendom og gode udhusbygninger til mange formål

Hvis man som køber er til ro, hvor naturen kan følges på 1. række hver eneste dag, kunne denne landejendom med tilhørende 96.645 m² jord måske være noget for dig. Her er man trukket tilbage i sin egen verden og til alle sider omgivet af marker, skov og vådområder, der trækker et rigt dyreliv til.
Den stråtækte charmerende ejendom er opført i 1977 og var igennem en periode ejet af en murermester, hvilket tydeligt kan ses overalt i kvaliteten af byggeriet og materialerne. Siden da er ejendommen opdateret løbende, bl.a. med nyere køkken og badeværelse.

Det hyggelige stuehus er på 173 m² fordelt over to spændende planer. Her finder du rummelig entré samt pænt Svane køkken med spiseplads, bryggers, gæstetoilet med bruser samt kombineret spise- og opholdsstue. 1. salen med hele fire værelser, stort flot badeværelse og et "walk in closet" samt yderligere et skabsværelse. Hertil kommer at der fra alle værelser er udgang til overdækket balkon med imponerende udsigtsforhold.
Samlet set er her tre tilhørende udbygninger, som alle er i samme høje stand. Én bygning er blandet lade/værksted og garage. En anden bygning er indrettet med fyrrum med grovkøkken, toilet og opvarmet multi -/hobbyrum. Stort disp. rum. Den tredje bygning er et hønsehus. Desuden er der et dejligt havehus.
Ejendommen opvarmes med et velfungerende træpillerfyr, hvor der er installeret en større silo på loftet, således der er et minimum af drift på anlægget som fungerer fuldautomatisk.
Næromgivelserne er med Jerlev og Ødsted indenfor kort afstand. I disse byer har I indkøbsmuligheder, vuggestue/børnehave, Ødsted skole samt sportshal og en idrætsforening med et velfungerende lokalsamfund bag sig, så her er der rig mulighed for hyggeligt samvær og fritidsaktiviteter for hele familien. Pendleren kan også glæde sig over, at finde motorvejs til- og frakørsel indenfor ca. 10 minutters kørsel fra ejendommen
Denne unikke landejendom henvender sig til køberen, der ønsker at bosætte sig på landet, med alt hvad dertil hører af stråtækt charme og natur. Er det ligeledes højt på ønskelisten at kombinere den landlige idyl med nem adgang til bylivet - ja, så er der endnu en god grund til at se nærmere Obkærvej 15.

Ring til home Vejle på tlf. 75 822 811 og bestil en fremvisning af denne naturskønne beliggenhed.
6Antal rum
1977Byggeår
2Antal toiletter
96645 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.590 kr.

Udbetaling

250.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

28,704 / 23.332 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jesper Frendrup Guldmann
home Vejle - Damhaven

Ejendomsmægler MDE - Daglig leder & salgsdirektør

jegu@home.dk

75822811

75822811