Lundbyvej 21, Oudrup, 9670 Løgstør

303 m2 landejendom

Kontant 2.495.000 kr.

Skøn landejendom, som skal opleves for dens mange muligheder!


Ejendomsarealet er optimalt udnyttet i hele boligen!

Hvis du søger en landejendom, hvor mulighederne er mange både ude og inde, så er Lundbyvej 21, den helt rigtige ejendom for dig!
Sætter man pris på kvalitet og ekstra gode detaljer i sin kommende ejendom, så bør du læse videre! Og skulle ønsket være en hesteejendom, jagtmuligheder, eget MTB-spor eller hobbylandbrug eller en bolig midt i naturen, giver de udvendige arealer mulighed for dette.
Mulighederne er mange!
Ejendommen har en rigtig god beliggenhed, og hvor noget af det mest essentielle er en helt fantastisk
udsigt over vidderne i de himmerlandske heder og de omliggende naturarealer. Denne udsigt, fornemmer man første gang, lige inden man træder ind i en helt forrygende hall. Derfra har man stort set fordeling til alle rum i ejendommen.
På 1. salen har ejendommen et af mange ’home-spot’. Det er nemlig her, familien samles i ét stort køkken-alrum og stue på knap 100m2. 1. salen er fordelt med unikt køkken i den østlige ende, mens stuen er placeret i modsatte ende. Helheden på 1. sal er noget, man sjældent oplever, og som skal ses! Et ekstra plus er den store altan ud fra 1. salen, hvor man kan nyde udsigten og freden på landet!
Indretningen i stueplan er udnyttet med hele fem værelser, hvoraf det ene tidligere har været to værelser. Dermed er der god plads til den store familie. Soveværelset er beliggende til husets badeværelse. Badeværelset er lidt i samme unikke kategori som køkkenet, og er et godt og stort badeværelse – og så gør det bestemt ikke noget, at saunaen eller jacuzzien kan nydes på en kold vinterdag!
Når ikke der er nok plads i det oplyste ovenfor, så har bryggerset rig mulighed for at gemme det sidste
væk. Det er også her, man har adgang til baggang og et stort opvarmet hobbyrum, som nemt kan inddrages til stue, værksted eller bibeholdes som hobbyrum.

7Antal rum
1977Ombygget
2Antal toiletter
63442 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.057 kr.

Udbetaling

125.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,390 / 11.340 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Peter Asbjørn Poulsen
home Aars

Indehaver - Ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

peterap@home.dk

98621020

98621020