Linnebjergvej 10, 7451 Sunds

231 m2 landejendom

Kontant 3.495.000 kr.

Nedlagt landbrug ca. 5 km fra Sunds, velegnet til hestehold


Energimærke A2020 og et beregnet varmeforbrug på ca. 6.500 kr. p.a.

Charmerende nedlagt landbrug, beliggende kun 5 km fra Sunds By og i nærheden af Linnebjerg Plantage, præsenterer sig som en idyllisk oase med en smuk allé, der fører dig til ejendommens gårdsplads. Stuehuset fra 1982 har gennemgået omfattende renoveringer og byder på 231 m² bolig- areal. Stuehuset er opført i rødbrune teglsten med K21 tegltag, Bygningernes placering på den 1,6 ha store grund skaber en følelse af nærhed og intimitet, ideel til at realisere dine drømme om en rolig og harmonisk tilværelse eventuelt med dyrehold. Velgennemtænkt planløsning med funktionelle og moderne rum. Rummelig entre, med trappe til første sal, her finder du også bryggerset og et flot bade- værelse med bruseniche. Det store køkken/alrum og stuen er hjertet af hjemmet og byder på en dejlig udsigt over gårdspladsen og haven. Fra stuen er der direkte adgang til haven. Endvidere et stort værelse i forbindelse med køkken/alrummet. På første sal finder du et multirum, der er velegnet til børnene, et badeværelse med bruseniche, walk-in, to rummelige børneværelser. Soveværelset er rummeligt og har sin egen udgang til en svalegang, hvor du kan nyde solrige morgener og rolige aftener. Stuehus er opdateret med bl.a.  Invita køkken fra 2018, nyt badeværelse i stueplan fra 2013 og helt nye laminatgulve med livstidsgaranti fra 2018. Der er også nyt laminatgulv på første sal og et nyt badeværelse fra 2023. Indvendige døre blev udskiftet i 2013, og en brændeovn fra samme år giver både hygge og effektiv opvarmning. Mahogni vinduer fra 2018 og fjernstyrede Danfoss Ally termostater tilføjer ekstra komfort. I alrum, stue og værelse i stueplan og i multirummet er der højtrykslaminat gulv – livstidsgaranti. 
Bæredygtighed og energieffektivitet
Huset er udstyret med gulvvarme i badeværelset, og opvarmning sker via en varmepumpe.
Et solcelleanlæg med batteri fra 2022, med en imponerende kapacitet på 16 kW og et 10 kW batteri, gør ejendommen både miljøvenlig og økonomisk fordelagtig. Energimærket A2020 vidner om en energieffektiv bolig, og det forventede varmeforbrug er kun ca. 6.500 kr årligt. Huset er udstyret med gulvvarme i badeværelset, og opvarmning sker via en varmepumpe.
De røde murstensbygninger på ejendommen er alsidige og rummer utallige muligheder. Stalden er udstyret med tre hestebokse, en foleboks og en løsdriftsboks. Der er også et gæsteværelse med eget toilet og bad samt et saddelrum og en hyggelig rytterstue. Et stort værksted og flere opbevaringsrum giver plads til værktøj, udstyr og andet. Udenfor findes løsdriftsmuligheder, og der er flere folde til dyrene. En imponerende maskinhal med en stor port på ca. 25x15 meter kan bruges som ridehal eller til opbevaring af campingvogne og andet udstyr. 
Dette nedlagte landbrug er ikke blot en bolig; det er en unik mulighed for at skabe dit eget paradis i harmoni med naturen og samtidig nyde den moderne komfort og bæredygtighed. 
7Antal rum
1982Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

3.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.932 kr.

Udbetaling

175.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

20,089 / 16.079 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Erik Thalund
home Herning

Ansvarlig indehaver, ejendomsmægler, MDE

ethal@home.dk

96274500

96274500