Hovedvejen 59, Korshavn, 5602 Avernakø

313 m2 landejendom

Kontant 4.500.000 kr.

Fantastisk hus med den skønneste udsigt!


Med naturen og vandet som nærmeste nabo og egen grund direkte ned til vandet.

På denne adresse får I den smukke, danske natur som nærmeste nabo samt en fantastisk udsigt til hav mod både syd og nord. Her venter jer en lys, renoveret landbrugsejendom, der kan komme til at danne fantastiske rammer om naturelskernes tilværelse. Velkommen!
Den idylliske ejendom daterer sig tilbage til 1834, men her kan I grundet en totalrenovering fra 2005 glæde jer over velholdte elementer både inde og ude. Til ejendommen hører der i alt 24 HA jord, hvoraf de 1,7 HA vil forblive en del af denne ejendom ved en handel. På grunden finder man også længer, der giver god lagerplads og plads til maskinhus eller hobbyrum.
I husets hjerte får I et stort køkken-alrum, der ligger i forbindelse til to store stuer. I alrummet kan familien samles om alle de fælles glæder, og her møder I velholdte køkkenelementer og alt i hårde hvidevarer. Herfra giver de fine, sprossede vinduer jer en naturskøn udsigt over madlavningen, og fra rummet kan I tilmed nyde en raffineret udsigt til de blå bølger over spisningen. Herfra kan I også invitere naturen med til bords, da terrassedøren giver jer mulighed for at åbne ud til det solrige udeliv. De to stuer giver jer god plads til at indrette jer med spisestue og dagligstue.
De resterende kvadratmeter i stueplan udfolder sig på tre badeværelser, et fyrrum og tre lyse værelser, hvoraf et af dem tilmed nyder udgang til naturen udenfor.
På første sal venter jer endnu en stor stue, hvorfra vinduer på begge sider giver jer en mageløs, panorama udsigt til vand og grønne natur. Herfra er det også muligt at åbne ud til den vestvendte altan, hvor solen og udsigten kan nydes på én og samme tid. På denne etage er også tre lyse soveværelser, et kontor og et skabsrum til opbevaring.
I bosætter jer på en perle i det sydfynske øhav med naturen, havet og åbne marklandskaber i sigte. På Avernakø får naturelskerne en rolig, ugeneret tilværelse samtidig med, at der herfra er nem tilgang til Faaborg. På Hovedvejen 59 har I vandet i gåafstand på begge sider, mens også lystbådehavnen er nem tilgængelig. Hvad end man er fisker, bådejer eller strandjæger, så er der her rig mulighed for at udfolde sit potentiale. Når det er tid til at fylde op med proviant, kan I køre til købmanden på under ti minutter. Ønsker I et større udvalg, kan I nemt tage færgen fra Avernakø Havn, der tager jer til Faaborg på bare en halv time.
8Antal rum
2005Ombygget
2Antal toiletter
17000 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

4.500.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.327 kr.

Udbetaling

225.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

25,882 / 20.466 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Thejs Lund Davidsen
home Faaborg

Indehaver, Ejendomsmægler, Vurderingsspecialist

thda@home.dk

63212700

63212700