Gl. Ålbovej 5, 6092 Sønder Stenderup

544 m2 landejendom

Kontant 5.750.000 kr.

Meget spændende lystejendom med 2 store separate boliger opvarmet med pillefyr.


Plads til 2 generationer og hestefaciliteter

Denne spændende og meget præsentable ejendom er beliggende i et attraktivt område lidt øst for Sdr. Stenderup. Her er kun et kvarters kørsel til Kolding Centrum og få minutter til stranden ved Gl. Ålbo. En trelænget ejendom med en stor gårdsplads med den flotte hovedbygning i midten og med staldbygningen på den ene side og ladebygningen på den anden side. Rundt omkring bygningerne er der hestefolde og ridebane.

Ejendommen er indrettet med 2 store boliger. Hovedbygningen er med 320 kvm beboelse. I en del af ladebygningen er der i 1996/97 etableret stor bolig på 224 kvm. Ejendommen har således den perfekte opdeling, hvis 2 generationer vil være fælles om de frie omgivelser og hestehold, idet der i stalden er indrettet 11 hestebokse.

Hovedbygningen er med en dejlig stor loftshøjde. Her er masser af lysindfald og synlige bjælker, så sjælen og charmen er bevaret. Hovedbygningen er indrettet med et vindfang med adgang til den store flotte hall med klinkegulv og en imponerende trappe til tagetagen. Stor vinkelstue med spiseafdeling med brændeovn og stor opholdsafdeling med den gamle pejs. Kæmpe køkken/alrum med flot hvidt landkøkken med masser af skuffer og i åben forbindelse til alrum, hvor spisebordet til de 12 personer slet ikke udfylder pladsen. I forbindelse med den store hall er der et fint gæstetoilet. Fra alrummet er der adgang til bryggers og videre adgang til garagen
I tagetagen er der fra repos adgang til det ene badeværelse og gennemgangsværelse med adgang til et dejligt stort værelse på ca. 25 kvm. Stort fællesværelse med garderobeplads og adgang til soveværelset og til et pragtfuldt stort badeværelse.
Den anden bolig, der er indrettet i en del af den tidligere ladebygning, er lavet, så man har bevaret de store bjælker fra konstruktionen som synlige i en del af rummene. Denne bolig er indrettet med en stor entre med klinkegulv, stort køkken/alrum med klinkegulv med gulvvarme og med udgang til terrassen. Stor stue hvor de store bjælker giver et spændende miljø. Fra stuen er der også udgang til terrassen. Stort soveværelse med adgang til eget badeværelse, 2 store værelser samt et ekstra toilet. Denne bolig udlejer sælger via Airbnb. 
I staldbygningen er der 11 gode hestebokse med direkte udgang til foldene. I en anden del er der startet på indretning af en stor gildesal, hvor der også kan etableres et badeværelse.
Ejendommen fremvises gerne til seriøse købere.
10Antal rum
1980Byggeår
3Antal toiletter
20005 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.750.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.988 kr.

Udbetaling

290.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

33,059 / 26.331 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sandra Lykke Nielsen
home Kolding Åpark

Indehaver, ejendomsmægler MDE

slns@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33