Fåborgvej 115, Kærum, 5610 Assens

163 m2 landejendom

Kontant 995.000 kr.

Skøn landejendom med fantastisk stor grund på 3,2ha og masser af flot natur


Idylliske omgivelser tæt på Assens - klar til hurtig overtagelse

Drømmer I om et hjem i landlige omgivelser, hvor der er god plads til hobbysysler og udeprojekter? Og er biodiversitet og muligheden for at være selvforsynende også vigtige elementer? Så er dette nedlagte landbrug i Kærum uden tvivl værd at se nærmere på.
Ejendommen udgøres af et rummeligt stuehus og to fritliggende staldbygninger. Den ene længe har været igennem en større istandsættelse, der inkluderede tilførsel af vand og varme samt nye støbte gulv med klinker, som har været anvendt til hundeopdræt. 

Stuehuset er fra 1920, og boligen tæller 163 kvadratmeter, der er fordelt på to etager. Hele stueplanet er i sælgers ejertid blevet blevet forbedret med støbte gulve forsynet med gulvvarme, ændring i planløsningen, nye elinstallationer og nyt badeværelse. 
Etagen indeholder et køkken og to stuer samt et badeværelse og en entré. Det charmerende køkken prydes af rustikke loftsbjælker, og fra vinduerne er der dejlig udsigt til den private  og hyggelige gårdhave.
Begge stuer er gode, indretningsvenlige rum, og den ene stue er udstyret med en hyggelig brændeovn. I stuerne sørger de mange vinduer for et naturligt lysindfald fra sydvest, og ligesom i flere af husets rum er her flot vue over landskabet.
Førstesalen indeholder et soveværelse, et værelse og et gennemgangsværelse/repos. Soveværelset har synlige, hvidmalede loftsbjælker, og såvel her som i værelset er der indbyggede skabe til opbevaring.
Den lidt over tre hektar store grund grænser op til små skovstykker, åbne marker og Kærum Å. Den skønne, kuperede grund har et stort græsningsareal, et havemiljø og køkkenhave. De forskellige træer og buske bidrager med frugt og nødder, heriblandt æbler, pærer, blommer og moreller samt hindbær, stikkelsbær, hassel- og valnødder. Alt hvad hjertet begærer. 
Boligen ligger tæt på Assens med blot 5 mins kørsel til centrum. Her er således let adgang til indkøb, skole og pasningstilbud, ligesom byens havn og badestrand er inden for kort rækkevidde.
5Antal rum
1920Byggeår
32302 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.396 kr.

Udbetaling

50.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,827 / 4.607 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Line Blomme Pedersen
home Assens

Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m. Tryghedsmærke

blomme@home.dk

64715070

64715070