Elmosevej 53, 8330 Beder

232 m2 landejendom

Kontant 18.800.000 kr.

Moderne hesteejendom med fremragende beliggenhed og udsigt til Helgenæs, Samsø og Tunø


BEDER - FLØJSTRUP/GULDKYSTEN

Stald Bundgaard er en af de attraktive slægtsgårde ned mod stranden
Hermed præsenteres en af de mest attraktive lystejendomme ved Fløjstrup! Hovedbygningen præsenterer sig flot med 3 skorstene samt i klassisk murermesterstil. Læg hertil, at faciliteterne er i top med 16 x store hestebokse fra 1997, ridebane og folde lige udenfor gårdspladsen. I kan ride direkte over marken og helt ned på stranden til Moesgård - uden at komme i trafik. Herudover er der tilhørende marker tæt ved ejendommen med bl.a. skov på ca. 1,8 hektar samt sø - oplagt til jagt m.m.

Allerede ved ankomsten til ejendommen stiger forventningerne til en ekstraordinær boligoplevelse. Man oplever straks den fantastiske havudsigt som kun bliver bedre efterhånden som man kommer rundt på ejendommen. Den 3-længede slægtsgård byder jer velkommen på den store gårdsplads omkranset af halvmur samt en flot alle. Den smukke hovedbygning er fra 1878/1997 med historisk charme og sjæl. Alle driftsbygninger er fra 1997 og således moderne indrettet til jeres praktiske brug. 

Hovedbygningens arkitektur som "murermestervilla" passer perfekt ind i omgivelserne. I vil opleve en fantastisk udsigt til de skønne åbne marker mod øst. Indenfor mødes I af en central hall med trappeløb til 1. sal samt gæstetoilet. Det oplagte samlingspunkt for familien er det store køkken/-alrum fra 2010 med udgang til hævet terrasse i træ samt den skønne have. Spisestuen er med smukt sildebensparket samt rigelig plads til både hverdag og fest. Herfra er der adgang til en mindre havestue. Opholdsstuen har et skønt lysindfald samt en hyggelig brændeovn. Herudover indeholder stueetagen 3 gode soveværelser, baggang, badeværelse med brus, viktualierum. samt kontor. Der er en mindre kælder under viktualierum m.m. Ejendommens tagetage er delvist udnyttet med værelse hvor I vil opleve den flotteste havudsigt. 

Stalden er med masser af plads til 16 store heste samt et yderligere et par mindre heste. Herudover er der saddelrum samt rytterstue. Der er tilhørende lade med stor vognport samt separat maskinhus og endnu en lade. Garage ned elektrisk port og plads til både værksted samt 2 firhjulstrækkere. Der er i øvrigt separat indkørsel til stald og maskinhus således at gårdspladsen ikke får unødvendig færdsel fra brugere af stalden.

Området ved Fløjstrup er populært kendt som "Guldkysten" og med gå- og rideafstand til stranden samt en fantastisk natur forstår man godt hvorfor så mange drømmer om at bosætte sig her. Kontakt din home ejendomsmægler for flere detaljer om ejendommen samt området!
8Antal rum
1968Ombygget
2Antal toiletter
287200 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

18.800.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.516 kr.

Udbetaling

940.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

110,402 / 88.323 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Torben Skov Lauridsen
home Malling-Beder

Indehaver & Ejendomsmægler MDE

torlau@home.dk

86220011

86220011