Bavnebjergvej 3, 8680 Ry

245 m2 landejendom

Kontant 5.495.000 kr.

Moderniseret og indhegnet landejendom oplagt til hestehold


Hvis I ikke ønsker at gå på kompromis med hverken idyl eller en moderne tilværelse, så skal I se med her. Vi har nemlig fundet den perfekte kombination i et smukt landsted, hvor naturen og den strømlinede charme mødes i en moderne landejendom spækket med muligheder.
I skal se på et istandsat hus, renoveret med respekt for oprindelige detaljer, der er gulvvarme i stueetage og genveksanlæg er etableret i forbindelse med renovering af ejendommen. Når I træder ind i entréen eller det tilstødende store bryggers med indbygget skabsplads, skal I ikke gå langt, før at I samtidig mærker en autentisk varme fra den rummelige stue med brændeovn og et fantastisk dejligt lysindfald. Køkkenet er praktisk indrettet, og med god skabs- og bordplads er der rig mulighed for at udfolde sig kulinarisk. Videre rundt i hjemmet finder I det kæmpemæssige multirum, som kan bruges til alt fra gildesal til hobby- eller aktivitetsrum. Depotrummet og fyrrummet tilgås herfra og understøtter hjemmets funktionalitet, mens badeværelset og soveværelset skaber et privat tilflugtssted.
Førstesalen byder på en stor repos med en flot udsigt ud over marker og videre adgang til tre store værelser, som kan indrettes efter behov, samt et badeværelse med både brus og badekar – perfekt til en afslappende stund efter en lang dag. Udvendigt får I glæde af en flot dobbelt garage med tilstødende multirum; ideelt til værksted eller som en vaskeægte herrehule med plads til billard og hjemmebar. De solrige terrasser indbyder til afslapning, alt imens I nyder udsigten over det fredelige, grønne landskab med høje træer, luftige enge og en lille dam.
Det er oplagt at holde heste, og det dejlige, indhegnede jordstykke på hele 26.242 m2 giver et væld af muligheder, hvad end I drømmer om at etablere folde til hestene eller andet dyrehold, et hjem til jeres husdyr eller måske en motocrossbane – der er rig plads til at udleve drømmene. Ejendommens beliggenhed er bestemt et plus for det naturelskende par eller børnefamilien, da I kommer til at bo med god afstand til nærmeste nabo, hvilket skaber en følelse af ro og fred. Desuden er der kun ti min. kørsel til Skanderborgs naturskønne omgivelser, og kun fem min. til Ry med gode handlemuligheder, station, forskellige fritidsaktiviteter og skoler samt daginstitutioner – skolebussen går 300 m fra hoveddøren til hhv. Bjedstrup Skole og Børnehus (2,5 km) og Mølleskolen Ry (4 km), hvorfor den travle hverdag tilgodeses for store og små – velkommen på landet.

8Antal rum
1890Byggeår
2Antal toiletter
26242 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

3.726 kr.

Udbetaling

275.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

31,522 / 24.998 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Anders Vindfeldt-Bottke
home Ry

Ejendomsmægler MDE

anvb@home.dk

86 89 21 00

86 89 21 00