Erhverv til salg

Hedelandsvej 16, 7400 Herning

1324 m2 lager & produktion

Kontant 4.950.000 kr.


Ejendommen er beliggende på en 6.200 m² stor grund på Hedelandsvej i et veludbygget erhvervsområde i Hernings vestlige bydel. Ejendommen er beliggende på en hjørnegrund med facade ud mod Mads Eg Damgaards Vej, der er en hovedfærdselsåre i området.
Ejendommen er oprindelig opført i 1978, og er i 2008 gennemgået en omfattende istandsættelse med bl.a. nye døre, lofter mv. der gør at ejendommen i dag byder på kontorfaciliteter i meget høj kvalitet. Bygningen fremstår med facade i røde teglsten, og tag udført som sadeltagskonstruktion belagt med bølgeeternit.
Indvendigt er der etableret et vindfang med elektriske døre ind til et storrumskontor. Herfra er der adgang til kantine med produktionskøkken, samt kontor- og mødefaciliteter i forskellige størrelser. Der er anvendt glas til en del af lokaleadskillelsen, hvilket giver en god rumfornemmelser og et godt lys i lokalerne. Der er hhv. trægulve og gulvtæpper.
Ejendommen har været anvendt til en IT-virksomhed, og har således et højt sikringsniveau, klimaanlæg i flere rum, samt sikret serverrum - ligeledes med kølefunktion. Der er EDB-kabling i hele ejendommen.
Bag ejendommen er der portadgang til et mindre lagerafsnit.
Ejendommens udenomsarealer er udlagt til befæstet køre- og parkeringsareal, samt grønt område med plæne og enkelte træer.
Området hvori ejendommen er beliggende, anvendes til mange forskellige former for erhverv, såsom produktion, handelsvirksomheder, håndværks- og servicevirksomheder.

Økonomi

Kontantpris

4.950.000 kr.

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Ib Stampe
home Herning

Indehaver, ejendomsmægler MDE & Køberrådgiver

ibstampe@home.dk

96274500

96274500