Vorbjergbakken 3, 8240 Risskov

98 m2 villa

Kontant 3.295.000 kr.

Skøn familievilla med en privat og rolig have


Vejlby Risskov


home Egå/Risskov har den store fornøjelse, at udbyde denne dejlige og velholdte 1-plans villa i Vejlby Risskov. Her bor man tæt ved indkøb, skole, grønne omgivelser og i cykel-afstand til City. Villaen ligger på en lukket vej og meget roligt.
Til villaen en skøn have på 700 kvadratmeter anlagt med en indkørsel, en carport og et udhus. Mod syd den skønneste solterrasse som ligger helt privat. En del af terrassen er overdækket. I haven en plæne til leg og ophold og bagerst i haven høje træer som tilfører grunden nærmest ”en skovvirkning” uden at man mister glæden ved solen.
Boligen har en optimal indretning og alle kvadratmeter er udnyttet perfekt. En entré med garderobeplads. Et praktisk bryggers godt med skabsplads. Et stort soveværelse med en skabsvæg. Et stort værelse (oprindeligt 2 børneværelser. Se plantegning). Dette kan nemt opdeles til 2 værelser igen hvis behovet herfor opstår. Et rummeligt badeværelse som sælgerne fik moderniseret for 2 år siden. Her en vask i et skabsarrangement, en stor bruseniche med flotte klinker på gulv og vægge. Et dejligt og nyere KVIK køkken holdt i hvidt. Herfra åbning til vinkelstuen som naturligt er opdelt i hhv. en spise- og opholdsafdeling. Fra stuen en glasdør ud til den dejlige terrasseoase.
Perfekt til tiden efter storvillaen eller for starterparret som drømmer om en overkommelig villa meget tæt på byen.

4Antal rum
1966Byggeår
700 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.295.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.815 kr.

Udbetaling

165.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

18,947 / 15.257 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Tholstrup
home Egå - Risskov

Butikschef, Salg/vurdering, Vurd.specialist for RD

mthol@home.dk

86222222

86222222