Købsaftale underskrevet

Volmersvej 15, 6000 Kolding

130 m2 villa

Kontant 1.975.000 kr.

Velindrettet villa på rolig lukket vej


Solvendt have og nyere badeværelse

I bunden af den lukkede vej, Volmersvej, kan du blive ejer af en fin vedligeholdt villa. Huset ligger dejligt centralt i området, med kort afstand til indkøb, naturen ved Geografisk Have og god skolevej til Brændkjær skolen. Området byder på gode stisystemer langs med Dalby Møllebæk, som indbyder til gode gå- og cykelture eller bare en god mulighed for at nyde den smukke natur der også kendetegner det kuperede område. 

Huset ligger på en god lukket grund, hvor du har mulighed for at nyde og indrette flere hyggekroge med terrassemuligheder og stadig plads til at hygge med boldspil eller lignende på plænen. 

Indenfor i huset bydes du velkommen af: 

En dejlig lys entré, hvorfra der videre er adgang til stort bryggers. Her er masser af plads til opbevaring og god plads til tørrestativ mv. Videre ind i huset fordeler gangen sig ud til husets øvrige rum. Her får du først et fint badeværelse fra 2020 med ovenlys og god stor bruser, mellemgangen ned til værelsesafdeling er med skabe og adgang til husets 3 store værelser.
 
Husets vinkelstue giver god plads til både spisebord, sofagruppe og plads til hyggekrog. Fra stuen er der udgang til udestue, hvor både forår og efterår kan forlænges og rummet giver nogle gode ekstra m2 til huset. Fra udestuen er der et fint kig til haven og den hyggelige havedam.
Køkkenet er åbnet op til spisestuen og der er gode muligheder for hygge og samtale mellem de to rum. I køkkenet er der både masser af skabe og god plads til at arbejde i køkkenet. 

Til huset er der carport og god plads i indkørslen til at flere biler kan parkere på samme tid. 

Her får du et fint vedligeholdt hus, som kan blive dit og som er nem at flytte ind i for de kommende ejere. 

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning. 
4Antal rum
2003Ombygget
616 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Christopher Tobias Høi Maagaard
home Kolding Åpark

Salg og vurdering

chmaa@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33