Købsaftale underskrevet

Violvej 4, Reerslev, 4291 Ruds Vedby

134 m2 villa

Kontant 1.145.000 kr.

Velholdt og moderniseret 1-planshus i landsbyen Reerslev


73 kvm dobbelt garage med elport opført i 2004 -Vi har hermed fornøjelsen af at præsentere denne velholdte 1-plansvilla, som er beliggende i den hyggelige landsby Reerslev v/Ruds Vedby på en blind villavej. Reerslev er beliggende ca. 4 km fra Ruds Vedby, som er "byen med Borgerspil" (friluftsteater) og byder bl.a. skole, sportshal, friluftsbad samt indkøb. Derudover har byen et rigt foreningsliv samt gode bus og togforbindelser. 

Ejendommen er opført i 1973, men er løbende blevet moderniseret og energioptimeret med bl.a. efterisolering af loft samt træpilleovn. 

Boligen indeholder med sine 134 kvm: Fin entré. Lyst gæstebadeværelse med gulvvarme (vandbårent) flisebruseniche. Rummelig stue med dejligt lysindfald fra stort vinduesparti. Fra stuen er der direkte udgang til anvendelig udestue med indbygget pejs. 
Rummeligt køkken med lyse køkkenelementer samt plads til spiseafdeling. To gode værelser. Fordelingsgang med indbyggede skabe. Pænt badeværelse med gulvvarme (vandbårent) flisebruseniche. Lyst soveværelse med indbygget skabe. I forlængelse med køkkenet er bryggerset, hvor der er plads til vaskemaskine samt tørretumbler. 

Ejendommen er beliggende på 1.146 kvm grund, med flere hyggelige kroge. Flisebelagt have med anlagte bede, samt aflukket have med flotte træer og buske. Derudover stor fliseterrasse. 

Endvidere: Rummelig garage med grovkøkken. 

4Antal rum
1973Byggeår
2Antal toiletter
1146 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Inge Mathiesen
home Sorø

Indehaver, ejendomsmægler, MDE, køberrådgiver

math@home.dk

57 87 05 00

57 87 05 00