Vimtrupvej 5, Vimtrup, 6630 Rødding

96 m2 villa

Kontant 875.000 kr.

Charmerende ejendom omkranset af skøn natur og åbne marker


Gode udbygninger med mange anvendelsesmuligheder

Velkommen til denne skønne beliggenhed. Her kan I nyde den dejlige idyl, friske luft og masser af plads. Beliggenheden er tæt på Rødding og Lintrup, som begge byder på  et aktivt foreningsliv samt skoler og pasningsmuligheder til de mindste i familien. Ejendommen er omkranset af åbne marker, skov og en sø ikke langt fra adressen.

Boligen byder på en funktionel entre, hvorfra I træder ind i et hyggeligt køkken med en lille spiseplads og med fantastisk udsigt til åbne marker. Fra køkkenet er der indgang til en kombineret spise- og opholdsstue og fra stuen er der adgang til to gode værelser. Endvidere er der en rummelig entre med masser plads til både sko og jakker. Fra entreen er der adgang til endnu et fint værelse og et viktualierum.

Boligen rummer en 1. sal, der på nuværende tidspunkt er uudnyttet. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvad man vil bruge 1. salen til.

Af udbygninger får du et stort værksted, som du kunne vælge at bruge som værksted eller omdanne til en gildesal. I forlængelse af værkstedet er der en fin lade, der kan bruges til traktorer eller opbevaring af enhver slags. Derudover er der garage og et brændeskur.

Alt i alt en ejendom med mange muligheder og perfekt til jer, som ønsker et idyllisk landsted, med udsigt til åbne marker så langt øjet rækker. Boligen kan tages i brug som den er, og løbende tilpasses, så det bliver dit helt personlige drømmehjem. 

Lyder det som noget for jer, så book en fremvisning allerede i dag 75 36 53 00, men vær forberedt på, at I nemt kan forelske jer i stedet.

4Antal rum
1941Ombygget
10000 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

875.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.299 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,132 / 4.084 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Britt Poder Kristensen
home Vejen

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

poder@home.dk

75365300

75365300