Villumhøj 39, 8831 Løgstrup

173 m2 villa

Kontant 2.595.000 kr.

Virkelig flot familievilla med bl.a. to værelser med hems og flere gode ovenlysvinduer


Skøn beliggenhed op til grønt område og kig til skoven - her er albuerum

Her er rigtig gode rammer for dig og din familie; en dejlig og rummelig bolig med masser af plads til hele familien og det i et aktivt lokalsamfund med alle de faciliteter, som vil give en god og tryg hverdag.

Beliggenheden er i et spændende boligkvarter, hvor der i forbindelse med planlægningen af området er lagt vægt på lukkede, sikre veje og nogle store grønne arealer med bl.a. legeområde og boldbane. Herudover grænser hele kvarteret op til åbne marker og Fægteborg Plantage. Alt sammen er med til at give en følelse af at bo i byen samtidig med, at der er masser af natur lige uden for døren.

Foran huset findes en yderst hyggelig terrasse og en lille græsplæne, mens der bag huset findes en stor have udlagt fortrinsvist i græs og dermed en have, der er nem at holde. Grunden grænser op til et grønt fællesareal med udsigt til skoven få hundrede meter væk.

Boligen er af nuværende ejere opdateret med Rockfon akustikplader i bl.a. køkken/alrummet, montering af fjernbetjente ovenlysvinduer med automatisk udluftningsfunktion og installering af radiatorer i de to hemse.

Fra boligens integrerede carport er der overdækket adgang til boligens bryggers med videre adgang til badeværelse og to rummelige værelser, begge med indbyggede skabe og hems med ovenlysvindue. Centralt i boligen findes det store køkken/alrum med loft i kip og det skønneste lysindfald fra ikke færre end tre ovenlysvinduer. Endvidere findes stue med loft i kip, entre, badeværelse med både badekar og bruseniche og endeligt er der forældresoveværelset med stor skabsvæg.

Fra stuen har man udgang til overdækket terrasse og fra alrummet udgang til stor flisebelagt terrasse. Fra begge terrasser opleves den skønneste udsigt over området med grønne arealer og skov.

Løgstrup er en aktiv by få min. kørsel fra Viborg. Byen byder på et godt foreningsliv, skole, børnehave og idrætsanlæg med hal, fitnesscenter og boldbaner. Herudover er der i byen bl.a. dagligvarebutik og busforbindelse mod bl.a. Viborg og Skive. 
5Antal rum
1998Byggeår
2Antal toiletter
938 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.078 kr.

Udbetaling

130.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,951 / 11.903 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Flemming Jensen
home Viborg

Ejendomsmægler & Valuar, MDE, indehaver

flje@home.dk

86 61 19 99

86 61 19 99