Vigen 2, Føns, 5580 Nørre Aaby

92 m2 villa

Kontant 1.395.000 kr.

Nydelig etplansvilla i landsbyen Føns


Udsigt over åbne marker og tæt på skov, sø og strand

 

I det unikke landsbymiljø Føns står denne nydelige etplansvilla klar til at slå dørene op for nye ejere. Boligen fordeler sig over et køkken, en stue, to værelser, et badeværelse og et bryggers. Udenfor venter en dejlig have med terrasse. Velkommen til.
Med adresse på Vigen 2 bosætter I jer med udsigt til åbne marker, og nærområdet bærer i den grad også præg af natur med kort afstand til både skov, strand og sø. I har få hundrede meter til stranden med egen badebro, og i modsatte retning når I også hurtigt Føns Vang, mens skoven ligger omkring halvanden kilometer væk. I landsbyen Føns oplever I et helt særligt socialt miljø med både fællesspisning, foredrag, strikkeklub, gymnastik, yoga, vinterbadning, havsvømmebaner og bridge.
Ejendommen fra 1963 præsenterer sig pænt med en lys facade og rødt tag. Der er også en carport og et udhus på grunden, og I har desuden mulighed for fjernvarme, hvis I ikke ønsker at fortsætte med træpillefyret fra 2018.
Indenfor skal I først se køkkenet med hvide, tidløse fronter og rum til at arrangere et spisebord til den hurtige morgenmad. Tilstødende ligger stuen, hvor I let indretter en sofakrog og en spiseafdeling til hyggelige stunder med familie og venner, mens brændeovnen luner. Videre kommer de to regulære værelser, som begge fremstår i fornuftige og indretningsvenlige størrelser, og dernæst har I et badeværelse med brusekabine. Afslutningsvis skal I se det rummelige bryggers med egen indgang og plads til vaskefaciliteter og opbevaring.
Kom med udenfor, hvor der venter jer en dejlig terrasse, hvor I kan placere havesættet og grillen og nyde sommeren. Omkring udfolder haven sig, der er nem at passe med en græsplæne og let beplantning.
Lyder det som noget for jer?
1963
Byggeår
3
Antal rum
700 m2
Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.395.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.765 kr.

Udbetaling

70.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

8,684 / 6.780 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Arne Blomstrøm
home Ejby-Aarup

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

arneb@home.dk

64462010

64462010