Viborg Hovedvej 5, Hjøllund, 7362 Hampen

137 m2 villa

Kontant 548.000 kr.

Fin rødstensvilla i Hjøllund tæt på skovområde


Skøn have med masser af plads

I et mindre bysamfund i Hjøllund byder vi jer velkommen til denne fine rødstensvilla i tre etager på Viborg Hovedvej 5. Villaen byder blandt andet på to opholdsstuer, et køkken, to værelser, et badeværelse og et toilet, dog har I her selv muligheden for at sætte jeres præg på indretningen. Udenfor venter jer en dejlig, nem have, og fra adressen er I tæt på et flot skovområde og en kort køretur fra indkøbsmuligheder og motorvej.

Villa med mange indretningsmuligheder
Stueetagen består af et køkken, to opholdsstuer og et badeværelse. Den store opholdsstue kan både rumme et sofaarrangement og et spisebord. Den mindre stue kan fungere som tv-stue eller som et ekstra værelse. I køkkenet fører en trappe jer op til førstesalen, hvor der venter jer to værelser og et toilet. Tager I den ene stue i brug som et værelse, kan I oprette en børneafdeling på førstesalen. Det er værd at nævne, at der er installeret luft-til-vand-varmepumpe.

Dejlig, nem have med tre skure
Udenfor kan I se frem til en skøn baghave med en græsplæne, træer og buske. Her kan børnene lege, og I kan fra terrassen, køkkenet eller stuen holde øje med dem. Derudover har I ved siden af carporten tre skure til rådighed. Forhaven byder på et bed bestående af grus og planter.

Tæt på skov og hverdagsbehov
I området har I nem adgang til skoven og busstoppested. Rundt om Hjøllund ligger flere mindre byer, såsom Them, Gludsted, Bording og Nørre Snede, hvor I på 12 minutter i bil når indkøbsmuligheder, butikker, skole og daginstitution. Byerne Ikast og Silkeborg ligger en køretur på 20 minutter væk og motorvejen blot otte minutter væk.

Alt i alt en villa som I selv kan gøre til jeres drømmebolig.
5Antal rum
1933Byggeår
2Antal toiletter
1040 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

548.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.125 kr.

Udbetaling

30.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

3,254 / 2.587 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kristian Brusgaard-Sørensen
home Silkeborg

Indehaver & ejendomsmægler MDE

brus@home.dk

86827088

86827088