Vestervangen 95, 5690 Tommerup

161 m2 villa

Kontant 2.595.000 kr.

Rummelig etplansvilla i Tommerup


Familievenlig planløsning

For enden af et lukket vænge og i naturskønne omgivelser ligger denne etplansvilla. Selve huset er opført i 1986 med en facade af røde mursten samt hvide vinduer og døre. Her er solceller på taget og en stor flisebelagt indkørsel til bilen samt en fin lille forhave med uklippet rosenhæk. Grunden er 1.208 m2, og indenfor finder I 161 velindrettede m2 med plads til hele familien.
Køkken-alrummet er lyst og indbydende med mange flotte detaljer. Rummet blev istandsat i 2009 med mørke granitfliser og nyt Svanekøkken, og selve køkkenet er i 2022 opdateret med skabe langs væggen, mens køkkenøen har fået nye fronter.
Gennem den franske dobbeltdør træder I ind til to stuer, som ligger i åben forbindelse med hinanden og tilsammen skaber et charmerende opholdsrum til hele familien. Der er flotte trægulve og et dejligt dagslys takket være terrassedøren og det brede vinduesparti ud mod haven.
Forældresoveværelset ligger for sig selv og har indbyggede klædeskabe. Herfra har I desuden også direkte adgang til et privat badeværelse med separat bruseniche og muret badekar. Der er tre øvrige værelser (med store klædeskabe), hvoraf det ene værelse er indrettet som hjemmekontor, der ligger i den anden ende af huset, samt endnu et badeværelse med separat bruseniche og et velindrettet bryggers til vasketøjet.
Udenfor er en sydvestvendt terrasse med hårdtbrændte Gørding-klinker, hvor I både kan samle jer om et havebord eller i bløde loungemøbler. Den store have er samtidig nem at vedligeholde med græsplæne og enkelte blomsterbede, og via havelågen for enden kommer I direkte ud på det flotte engområde, som I også har udsyn til.
Vestervangen 95 ligger ganske ugeneret med naturområde lige på den anden side af hækken, hvor der er gangsti rundt i kvarteret samt en legeplads til børnene. I vil være i gåafstand til skole og indkøb og kort fra nærmeste daginstitution.

6Antal rum
1986Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.658 kr.

Udbetaling

130.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

14,951 / 11.828 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Arne Blomstrøm
home Ejby-Aarup

Indehaver - Ejendomsmægler MDE

arneb@home.dk

64462010

64462010