Vesterløkke 7B, 6091 Bjert

160 m2 villa

Kontant 2.795.000 kr.

Velbeliggende lige ved bækken og boldbanerne.


5 værelser - nyt fjernvarmeanlæg er installeret.

Her på Vesterløkke 7B, har du mulighed for at købe en roligt beliggende villa, ideel til en børnefamilie hvor du har bækken og boldbanerne som nærmeste naboer. Skolen ligger kun få 100 meter fra huset og indkøb kan også klares i gåafstand. Med andre ord - en yderst rolig og central beliggenhed.

Huset er opført i 2005 og indrettet med: 

Entre hvor den nye fjernvarmeinstallation befinder sig. Herfra kommer det videre til huset store lyse køkken/alrum på +40m2, som er er godt samlingssted til familien og venner. Et godt stor rum, hvor der er plads og mulighed for at samles mange mennesker. Når vejret tillader det er der også udgang til en god fliseterrasse ved alrummet. 

Pladsen i huset er godt udnyttet til gode store rum, Huset værelser er fordelt omkring alrummet med 4 gode store værelser og der ud over får du et stort forældresoveværelse med eget badeværelse. Du får selvfølgelig også et godt ekstra badeværelse i forbindelse med husets værelsesafdeling. 

I husets vinkel er der en god stue med kig til haven og terrassen. Her er plads til en god stor sofagruppe og mulighed for afslapning og hygge.

Til huset er der en god stor garage med el port som er bygget i 2020. Et fantastisk ekstrarum, hvor det kun er fantasien som sætter grænsen for udnyttelsen. I dag er rummet opdelt, men kan sagtens laves til et stort rum hvis der er behov for det. Tilhørende er der yderligere et stort nyere og funktionelt værksted med god plads til diverse. 

Denne bygning lukker også haven godt af, så der altid er muligt at finde læ og sol, og bevæge dig ugeneret rundt på egen grund. Den store terrasse binder også huset og udhuset godt sammen, så der er muligheder for at nyde solen hele dagen. 

Grunden går på den modsatte side helt ned til Binderup mølleå, hvor sælger har skabt endnu en hyggekrog bålsted. 

Et dejligt roligt sted, som nu kan blive dit. 

6Antal rum
2005Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

2.795.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.016 kr.

Udbetaling

140.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

16,104 / 12.823 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Sandra Lykke Nielsen
home Kolding Åpark

Indehaver, ejendomsmægler MDE

slns@home.dk

75 52 09 33

75 52 09 33