Købsaftale underskrevet

Vestergårdsvej 14, Lunde, 5450 Otterup

106 m2 villa

Kontant 845.000 kr.

Pæn og indflytningsklar villa midt i Lunde


Ideel for den lille familie

home Nordfyn har hermed fornøjelsen af at udbyde denne skønne ejendom til salg, som er beliggende på en 646 m² god grund og byder på i alt 106 m² bolig.
Ejendommen er beliggende i Lunde, som er en hyggelig landsby, som flere unge mennesker har fået øjnene op for på grund af den gode beliggenhed. Her er kort afstand til både Otterup, Søndersø og ikke mindst Odense, hvor mange arbejdspladser og indkøbsmuligheder findes. Her er højt til himlen og masser af albuerum til hele familien, og så ligger naturen lige uden for døren. Motorvejsnettet nås på 20 min., Odense midtby på 16 min. og er det Hasmark Strand, der indbyder til en forfriskende gå- eller badetur, kan det gøres på 13 min.
Den nydelige bolig byder på: En lys entre/hall med adgang til 1.sal og nedgang til kælder, pænt køkken, rummelig spisestue i åben forbindelse til opholdsstue med udgang til haven samt godt værelse/ TV stue.
Husets gode 1. sal indeholder, god repos, 2 værelser, rummeligt forældresoveværelse, pænt badeværelse med bruseniche.
Den gode kælder indeholder flere disponible rum herunder: Entre, værksted, vaskerum, grovkøkken, viktualierum, mm.
Husets nemme forhave består primært af en dejlig stor indkørsel med plads til parkerende gæster. Den græsbelagte baghave ligger dejlig ugenert omgrænset af hæk og oser af idyl og hygge. En fin og nem baghave.
Til huset medfølger desuden en god carport.
Huset fremstår velholdt og indflytningsklart.
En perfekt ejendom til 1. gangs køberne eller den lille familie, der søger grønne og landlige omgivelser tæt på dagligdagens fornødenheder.
Kontakt home Nordfyn for fremvisning

6Antal rum
1960Byggeår
646 m2Grundareal

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Finco
home Nordfyn

Partner, Ejendomsmægler, MDE

anfin@home.dk

64824232

64824232