Vester Boulevard 31, 8920 Randers NV

178 m2 villa

Kontant 3.695.000 kr.

CHARMERENDE VILLA I ATTRAKTIVT KVARTER - FREMRAGENDE UDSIGT!


FLOT OG VELHOLDT 3-PLANS VILLA MED FLOT OG UGENERET HAVE

Her får du en fantastisk villa med masser af sjæl og charme. Ejendommen er løbende blevet renoveret og vedligeholdt i gode kvalitetsmaterialer. Beliggenheden er meget attraktiv, og herfra er der gåafstand til bl.a. skole, institution, indkøbsmuligheder, sportsaktiviteter samt grønne arealer ved Vest Parken. Midtbyen når man på få minutter, og skal du pendle, er der ligeledes let adgang til motorvejsnettet.

STUEPLAN: Smuk og præsentabel hall med masser af lys samt en flot snoet trappe, der fører op til husets førstesal. Fra hall’en er der adgang til et gæstetoilet med en kunstnerisk håndvask. Bevæger vi os videre ind i boligen, finder vi det store køkken-alrum med smukke Dinesen plankegulve, brændeovn samt synlige bjælker i loftet, som skaber en fantastisk stemning i rummet. Køkkenet er fra Kvik og holdt i lyse materialer med en smuk bordplade i hårdt træ fra Mølballe, som giver en flot kontrast til det lyse. Køkkenet har alt i hårde hvidevarer samt indbygget vinkøleskab. Fra køkkenet er der direkte adgang til den store, unikke vestvendte terrasse med elektrisk markise og varmelamper, hvor sommeraftnerne kan nydes. Fra terrassen er der fantastisk udsigt ud over Gudenådalen. I direkte forbindelse fra køkken-alrummet finder vi den rummelige og lyse dagligstue, ligeledes med trægulv og store vinduespartier, som giver et skønt lysindfald.

1. SAL: Stort repos med indbyggede skabe, med god plads til opbevaring. Derudover finder vi tre gode værelser, hvoraf det ene er et stort soveværelse med eget walk-in closet, indbyggede skabe samt balkon. I modsatte ende af førstesalen finder vi et rummeligt badeværelse med både badekar, op-murret bruseniche samt gulvvarme. Inventaret er udskiftet i 2019 og fremstår flot og moderne. Til sidst har vi et separat toilet med adgang fra repos’et, ligeledes med gulvvarme.

KÆLDER: Villaen har en rummelig, høj og tør kælder i fantastisk stand med mange gode disponible rum. Her finder vi bl.a. et bryggers med god skabsplads, et disponibelt rum (tidligere værksted), viktualierum samt endnu et stort disponibelt rum (benyttes som gæsteværelse) med direkte udgang til haven samt et badeværelse med bruseniche. Ejendommen har ligeledes en stor hulmursisoleret garage og ovenlysvinduer samt to udhuse til opbevaring af haveudstyr. Garagen har mange anvendelsesmuligheder.
Huset er beliggende på en stor grund på 985m2 med en meget velholdt og privat have, som rummer mange hyggelige kroge, terrasser samt en græsplæne. Haven er smuk, privat og tegnet af havearkitekt, så intet er overladt til tilfældighederne. 
5Antal rum
1951Byggeår
3Antal toiletter
985 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.695.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.835 kr.

Udbetaling

185.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

21,269 / 16.893 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

André Seyedi
home Randers

Ejendomsmægler, MDE

ansey@home.dk

86 42 38 00

86 42 38 00