Vennemosevej 37, Abild, 6270 Tønder

173 m2 villa

Kontant 1.150.000 kr.

Mulighedsrig og energivenlig ejendom i Abild


Bud ønskes

Få minutter fra Tønder, udbydes denne mulighedsrige og rummelige ejendom. Huset byder på 173 kvm bolig, 20 kvm erhverv samt en garage på hele 133 kvm. Udvendigt fremstår huset med en muret facade, trævinduer samt nyere eternittag fra 2021. Huset opvarmes med en luft til vand varmepumpe, samt suppleret med solceller - Klassificeret med energimærke B.

Indvendigt byder huset på en yderst praktisk planløsning og fremstår velholdt hele vejen igennem.
Du mødes af et stort og indbydende bryggers, med god plads til opbevaring og vaskefaciliteter. Herfra
kan husets store køkken tiltrædes, som fremstår i lys stil og med god arbejdsplads. I åben forbindelse med køkkenet, er der en stor stue. Her er der mulighed for at etablere spisegruppe, med plads til hele familien. Yderligere er der mulighed for at indrettet en hyggelig sofaafdeling. Stuen har et fantastisk lysindfald, grundet de store vinduespartier. Fra stuen er der direkte udgang til en sydvendt terrasse, hvor solen kan nydes hele dagen.

Huset rummer i alt 3 store værelser, der alle har indbygget skabsplads. Stort badeværelse, der fremstår i original stil, med pænt miljø og badekar. Yderligere er der et gæstetoilet, der fremstår i samme stil.  Som en del af huset, er der et ekstra lokale, der i øjeblikket er registreret som erhverv. Her er der mulighed for at åbne egen salon, butik eller noget helt tredje. Hvis dette ikke ønskes, kan det inddrages som bolig, og derved skabe et ekstra værelse.

I forlængelse af huset, er der opført en stor garage, med integreret port samt loft til kip. Her er der mulighed for at etablere et stort værksted, eventuelt opsætning af egen lift. Som tilføjelse til garagen, er der et ekstra opbevaringsrum. 

Udvendigt er der en stor stenbelagt indkørslen, med god mulighed for parkering. Størstedelen af haven er belagt med græs, hvilket gør det nemt at vedligeholde. 

Så går du og drømmer om en ejendom, hvor du ikke skal gå ned på kvm, samt mulighed for et stort værksted ? Så er Vennemosevej 37, klart en fremvisning værd!

Ses vi ? Det håber jeg virkelig vi gør
5Antal rum
1971Byggeår
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

1.150.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.576 kr.

Udbetaling

60.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

6,693 / 5.325 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Allan Nielsen
home Tønder

Indehaver, Ejendomsmægler MDE

alnie@home.dk

74726270

74726270