Ingen bopælspligt

Vejenbrødvej 47C, Vejenbrød, 2980 Kokkedal

207 m2 villa

Kontant 5.595.000 kr.

Flot, indbydende villa i hyggeligt landsbymiljø få hundrede meter fra Nivå golf.


Stor grund med velanlagt & solrig have, dobbelt carport samt udsigt over åbent marklandskab.

Der er ikke mange ejendomme, der er som denne, hvor ikke kun beliggenheden i de skønneste omgivelser i det aktive landsbymiljø Vejenbrød få kilometer fra Nivå by, er enestående med udsigt over åbent marklandskab, men hvor selve huset ligeledes er en perle for sig.
Kvarteret er stille og fredeligt, omgivet af skøn natur, hvor I kan se dådyr, rådyr og ørne samt ved særlige lejligheder, kan I nyde synet af det fortryllende nordlys. I Vejenbrød afholdes der sommerfest, fredagsbar samt et årligt loppemarked. Derudover har I kun 3 kilometer til Nivå centrum, hvor alle hverdagens fornødenheder er at finde samt stationen, der gør beliggenheden attraktiv for pendlere. På 2 minutter i bil til nærmeste motorvejstilkørsel, kan I på mindre end en halv time stå i København.
Ejendommen fra 2000 er opført i gedigne materialer, hvor I ankommer til en stor gårdsplads med plads til to biler i carporten såvel som ekstra plads til gæster mm. Her kan I starte jeres nye boligliv i et rummeligt og velindrettet hjem, der inden døre byder på hele 207 kvm at indrette jer på. I boligen er der fokus på moderne funktionalitet og lyse rum med skønne lysindfald. I bydes velkommen i den store entré, hvor I får adgang til det velindrettede bryggers, hvor der er plads til familiens vaskefaciliteter samt masser af opbevaringsplads i skabene. Derudover får I adgang til badeværelset, der ligeledes kan tiltrædes fra forældresoveværelset. Stueplan byder endvidere på det store køkken/alrum og stue i ét, hvor I kan være sammen på tværs af aktiviteter ligesom dobbeltdøre åbner op til den solrige træterrasse, der indbyder til udeliv og hygge. Derudover får I adgang til et værelse fra stuen, hvor teenageren kan få egen indgang.
På førstesalen træder I direkte op i alrummet med loft til kip, fritlagte spær og, hvor altanen mod vest har den skønneste udsigt over marklandskab. Her finder I ligeledes to værelser, der nemt kan indrettes til skønne børne-/ungeuniverser samt et lækkert badeværelse med badekar. Nordlys-billedet er fra 2023. (taget med iPhone fra 1. salen)
Ude venter den store have med blandt andet en flot anlagt fontæne og bede, der både er farverige og velduftende. Dertil flot dobbelt carport med glaserede tegl og opbevaring under taget. Integreret skur og oplader til elbil. (kan evt. tilkøbes) Sælger oplyser at der kan holde 10 biler på egen gårdsplads.


5Antal rum
2006Ombygget
2Antal toiletter
Energimærke

Økonomi

Kontantpris

5.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.414 kr.

Udbetaling

280.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

32,204 / 25.779 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Michael Svane
home Nivå - Kokkedal

Indehaver, Ejendomsmægler MDE & Projektansvarlig

misva@home.dk

49 14 14 49

49 14 14 49