Ved Grotten 5, 5610 Assens

155 m2 villa

Kontant 1.595.000 kr.

Flot og rummelig familievilla - klar til indflytning


Dejlig beliggenhed i kort gåafstand til natur og byen

Nu kan I rykke ind i denne nydelige villa, der er løbende opdateret med blandt andet et nyere køkken. Familien vil trives i den rummelige vinkelstue, udestuen og spisekøkkenet, og hertil får I hele fire værelser og et kontor. Ejendommen ligger desuden godt centralt i Assens med kort afstand til byen, skole, indkøb og fritidsaktiviteter for store og små.
I vinkelstuen ser I for jer, hvordan I kan indrette den ene del til filmhygge i de bløde møbler, mens krogen kan dedikeres til spisebordet. Om foråret fristes I til at trække ud i udestuen, for her kan I tyvstarte på sommerfornemmelsen og åbne til haven. Videre falder I for det nydelige køkken i hvidt med matchende bordplade og minimalistiske greb, og så er der plads til barstole ved den diskrete halvø.
Fra køkkenet er der forbindelse til bryggerset med egen indgang, og derudover byder etagen på et værelse, et kontor og et gæstetoilet. På første sal er der tre værelser mere, og her styrer forældrene straks mod det største, for dette har nemlig en spændende opbygning i vinkelform samt udgang til altanen mod syd. Endelig skal I se badeværelset med pæne fliser, et stilrent vaskemodul og en bruseniche.
Ejendommen har en høj placering, hvilket giver et dejligt udkig, især fra den integrerede og solrige altan. Der er desuden flere tiltalende terrassemiljøer, og så får børnene fint med plads til legeredskaberne på plænen.
Jeres nærmiljø har en herlig kombination mellem byen, naturen og alle de praktiske behov. I kan gå til daginstitution, boldbaner og indkøb, mens en kort cykeltur får jer til skole og idrætshal. Skoven er lige i nærheden sammen med en fiskesø, og så er det klart, at I vil elske kysten med lystbådehavn og strand. I byen fristes I af butikker, spisesteder og kulturliv.
Bestil en fremvisning og hør nærmere.
6Antal rum
1978Ombygget
2Antal toiletter
850 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.595.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.507 kr.

Udbetaling

80.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

9,251 / 7.317 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Line Blomme Pedersen
home Assens

Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver m. Tryghedsmærke

blomme@home.dk

64715070

64715070