Valmuevej 14, 9300 Sæby

150 m2 villa

Kontant 2.195.000 kr.

Stor familie-villa med 6 værelser og nyt tag fra år 2020


Beliggende i meget populært kvarter nær privatskolen og Gybels Plantage

Velkommen til Valmuevej 14, 9300 Sæby - En Oase af hygge og god plads. 
Denne store villa er ikke bare et hjem, det er et fantastisk sted med komfort og funktionalitet. Beliggende på den populære Valmuevej, er denne ejendom indhyllet i en atmosfære af ro og samtidig centralt placeret for at imødekomme enhver families behov.
Villaen velsignet med en enestående placering nær privatskolen, Gybels Plantage og fremragende idrætsfaciliteter. Samtidig ligger den blot med kort afstand til gode indkøbsmuligheder og byens centrum der har alt, hvad hjertet begærer.
I 2020 fik huset nyt tag med sort betontegl og sammen med vedligeholdelsesfri stern og udhæng er denne rødstensvilla et godt og solidt bygningsværk. Den tilhørende carport og udhus supplerer ikke blot æstetikken, men tilføjer også praktiske dimensioner til hjemmet.
Hyggen fortsætter indenfor, hvor du mødes af seks rummelige værelser og et stort køkken/alrum. Køkkenet, udstyret af Svane har smuk terrazzobordplade og siddepladser ved den ene side. Dette rum er ikke bare et sted for madlavning, men et dejligt sted for samling og glæde. Opholdsstuen byder på en fin glaskarnap mod syd, der lader sollyset strømme ind og oplyse rummet. Dette er det ideelle sted til afslapning og socialt samvær, uanset årstiden. Værelsesgangen fører dig til tre af husets værelser samt det nydelige badeværelse, der byder på skabsarrangement med dobbelt vask og tilstrækkelig plads til at nyde en afslappende stund.
Gårdhaven er en sand oase af fornøjelse. Den store udestue er det perfekte sted for hele familien at samles, med plankegulv og store skydedørspartier, der åbner op for frisk luft og naturligt lys. Gårdhaven byder også på en bålplads, et legehus med strøm, charmerende flisebelagte stier, et lille vægdrivhus og et overdækket område, der inviterer til hyggelige stunder i alle vejrforhold.
Flere udhuse giver rigelig plads til opbevaring af redskaber og andre ejendele, hvilket gør det nemt at opretholde orden.

Velkommen til denne skønne familie-villa - Her forenes enestående og praktisk beliggenhed med god komfort.
7Antal rum
1998Ombygget
930 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.195.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.686 kr.

Udbetaling

110.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

12,653 / 9.994 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Thomsen
home Sæby - Læsø

Ejendomsmægler og indehaver

bobbi@home.dk

98462922

98462922