Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 23. juni

kl. 14.00-14.30

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 23. juni kl. 14.00-14.30

Valdemarsvej 42, 2960 Rungsted Kyst

141 m2 villa

Kontant 7.250.000 kr.

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 23. juni

kl. 14.00-14.30

Åbent hus med tilmelding

Søndag d. 23. juni kl. 14.00-14.30

Nyindrettet i 2024 med etablering af ny entré og et ekstra værelse! Skal opleves...


Rungsted Kyst

Flot gulstensvilla som byder på hele 214 m2 hvoraf 141 m2 er registreret som boligareal og dertil 73 m2 veludnyttet, nydelig kælder med flisegulv , træningsrum, flere disp. rum til kontor eller teenagere foruden eget badeværelse samt egen indgang udefra.

Villaen er velindrettet med flere stuer og fire soveværelser og rummer nemt hele familien
Vi befinder os i den gamle, rolige del af Rungsted med leg på gaden, snakken over hækken med gode naboer og nydelsen af privat liv på egen matrikel.
Nærområdet er præget af nem adgang til livets nydelser, så som smuk natur, golf og kaldet fra Øresund når det ivrigt trækker i en året rundt, og Rungsted Havn med special butikker og gode restauranter - alt sammen kun en kort gåtur fra ejendommen. Endvidere er der sikker skolevej til flere off. skoler og Rungsted private Realskole (RpR) samt nem cykelrute til alle former for fritidsaktiviteter, herunder ishockey, tennis, svømning, musik og meget mere.

Via sin centrale, rummelige fordelingsgang med indbygget skab til overtøj, gæstetoilet, nedgang til førnævnte underetage, samt adgang til Master Bedroom – samles ejendommen.
Det store forældresoveværelse har eget brusebadeværelse. Fra fordelingsgangen tilgås stuerne som er i åben forbindelse med køkkenet. Dette skaber mulighed for flere miljøer som familien kan samles om. Det velholdte lyse køkken er stemningsfyldt i sin landlige stil med klassiske fronter og den massive træbordplade. Her er dør fra køkkenet direkte til den store glasoverdækkede veranda hvorfra både gode samtaler og rolige morgenstunder med en god kop kaffe og dagens nyheder kan nydes.
Den gode stemning strømmer igennem den vinklede stue med spiseafdeling og plads til det lange bord at samles om , hvor andre kan foretrække roen og intimiteten i den bløde sofa i pejse afdeling. 
Spisestuen har en stor åbning til den fantastiske dagligstue med glaspartier hele vejen rundt, således man føler at inde livet smelter sammen med udelivet. Der er desuden to store glasskydedøre der åbner op til den nemme og atmosfærefyldte have med sydvendt terrasse og privat, afskærmet læ-terrasse modsat.
1.salen tilgås via velplaceret trappe fra køkken/alrummet. Her er repos med god plads til indretning af arbejdsplads samt fordeling til tre indretningsvenlige værelser, alle med ovenlysvinduer.
Ejendommen har foruden nogle meget brugbare skure med indlagt strøm, også egen carport .
Vi byder hjerteligt velkommen til denne hyggelige og indflytningsklare villa i Rungsted Kyst .
4Antal rum
1985Ombygget
3Antal toiletter
684 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

7.250.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

5.624 kr.

Udbetaling

365.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

41,468 / 33.700 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Andreas Rosenkilde Løgstrup
home Hørsholm - Rungsted

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

anro@home.dk

49 21 49 21

49 21 49 21