Værebrovej 53, 3650 Ølstykke

265 m2 villa

Kontant 2.995.000 kr.

Villaklassiker i fjordlandet


- Stor have og adgang til Værebro Å

Man kan dårligt forestille sig omgivelser, der klæder en bolig bedre, end tilfældet er på Værebrovej 53. Huset forkæler jer med alle murermesterstilens fortræffeligheder, hvor det karismatiske ydre suppleres af en velholdt og udpræget rummelig bolig. Endnu mere besnærende bliver det, når I stifter bekendtskab med den store have, hvor de parklignende omgivelser strækker sig helt til bredden af Værebro Å.
Trods flittigt vedligehold samt grundige opgraderinger og opdateringer fremstår ejendommen fuldkommen tidløs. Opført i 1937 og renoveret i 2006 balancerer byggeriet mellem klassisk håndværk og nutidens funktionelle strømninger. Siden byggeåret har området forandret sig meget, så drømmer I om en lille lomme af upåvirket stemning, er denne bolig utvivlsomt noget for jer.
Med et indvendigt areal i omegnen af 300 etagemeter får I væsentligt bedre plads end i den gennemsnitlige villa. Har I tilsvarende behov for bedre albuerum end den gennemsnitlige familie, er boligen et godt match. Planløsningen er bevidst om de mange muligheder, som tæller alt fra liberalt erhverv og klinik til meget andet.
Indretningsmæssigt byder boligen på store opholdsrum, mens sammenlagt fire værelser fordeler sig på tværs af stueplan og første sal. Ligeledes på førstesalen får I en stor, charmerende billardstue, mens stueplan byder på et pænt spisekøkken foruden to rummelige opholdsstuer. Trappen i den klassiske, åbne hall spinder lodret tråd i indretningen, som afrundingsvis byder på tre badeværelser samt bryggers og gæstetoilet.
Grunden spænder over hele 2.001 m2, hvor gamle træer og veletableret beplantning skaber fantastiske forhold for dyrelivet. Særligt fuglelivet er meget rigt i Værebro Ådal, hvor stedkendte fiskehejrer får konkurrence af ynglende storkepar. I bunden af haven risler åen, så herfra har I udsigt til det hele. Den lokale kanoklub padler under tiden forbi, og det er værd at bemærke, at det er tilladt at sejle med små, hjemmehørende motorfartøjer på denne del af åen, så I kan også nem sætte ekspeditionskurs mod selve Roskilde Fjord.
Fra adressen har I 350 meter til nærmeste indkøbsmuligheder, ligesom skole og institutioner er inden for overkommelig afstand. Udviklingen af Frederikssundmotorvejen øger pendlermulighederne mod København, og I skal ikke frygte støjgener.
Velkommen.

8Antal rum
2006Ombygget
3Antal toiletter
2001 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

2.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

4.380 kr.

Udbetaling

150.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

17,247 / 13.728 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Martin Thorup Fystro
home Stenløse - Ølstykke - Jyllinge

Indehaver, Ejendomsmægler, MDE

fystro@home.dk

70 10 10 14

70 10 10 14