Udsigten 8, 8654 Bryrup

135 m2 villa

Kontant 1.825.000 kr.

Dejlig etplansvilla i Bryrup med udsigt


God planløsning til børnefamilien

INDFLYTNINGSKLAR VILLA TIL HELE FAMILIEN
Selve huset, som er opført i 1992, er løbende vedligeholdt og fremstår således helt indflytningsklart. Boligen er 135 kvadratmeter og ligger på en 829 kvadratmeter stor grund, hvorfra I har søkig. Der er indkørsel og en velholdt forhave med terrasse, som byder jer velkommen, samt en garage til bilen, hvor der også er værksted.

ET VELINDRETTET HJEM
Indenfor finder I et lyst køkken-alrum med det oprindelige Invita-køkken, hvor I har rum til madlavning, og halvmuren skaber en fin opdeling med plads til en morgenmadskrog på den anden side.

Der er en flot, fransk dobbeltdør, som åbner op ind til stuen, der kan indrettes med spiseafdeling og sofaarrangement. Fra stuen har I også en vidunderlig udsigt til trækroner og kig til Bryrup Langsø.

Der er fire gode værelser i alt, som kan indrettes til soveværelser, og har I behov for et hjemmekontor eller et hobbyrum, er der også rig mulighed for dette. På badeværelset er der gulvvarme og en bruseniche. Der er desuden et bryggers med skabsvæg fra 2006.

EN DEJLIG HAVE I SKØNNE OMGIVELSER
Udenfor er der en fliseterrasse, hvor I nemt finder plads til havemøbler og grill. Baghaven har to niveauer, og der er på den måde skabt en god opdeling mellem terrasse og græsplæne.

Ejendommen ligger i et fantastisk naturområde og er samtidig tæt på alt det, I skal bruge i hverdagen. Der er kort til skole, daginstitution og indkøb, og I bliver en del af en by i udvikling med gode sportsfaciliteter. Både Silkeborg og Skanderborg ligger cirka en halv times kørsel fra adressen.
5Antal rum
1992Byggeår
829 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

1.825.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.589 kr.

Udbetaling

95.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

10,545 / 8.393 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Kristian Brusgaard-Sørensen
home Silkeborg

Indehaver & ejendomsmægler MDE

brus@home.dk

86827088

86827088