Udsigten 3, Hvidbjerg, 7080 Børkop

231 m2 villa

Kontant 5.495.000 kr.

Unik villa med fantastisk udsigt!


Fyldt med muligheder.

Denne ældre rummelige villa er perfekt placeret på en højt beliggende grund med en betagende udsigt over vandet. Beliggenheden giver beboerne mulighed for at nyde panoramaudsigten over både vandet og fjorden.

Boligen er 231 kvadratmeter og byder på et væld af muligheder pga. husets rummelige indre. Boligen består af et klassisk køkken, en stor stue med skøn udsigt og store vinduespartier, der kan åbnes helt op, så inde og ude flyder sammen. Boligen indeholder også 5 værelser og 2 badeværelser, hvilket betyder at der er rigeligt plads til hele familien samt eventuelle gæster. Nærmest uanset hvor man befinder sig i huset, vil man kunne nyde den flotte udsigt gennem de store vinduer, der lader masser af naturligt lys strømme ind. Denne etage byder også på et praktisk og rummelige bryggers og en flot fordelingsgang med rødt tæppe og høje paneler, det er med til at fuldende stemning. 

Kælderen har også været igennem en større renovering. Her er der blevet lagt nye flotte klinker, nye lofter og nye vægge. I kælderen er der gode brugbare disponible rum, viktualierum, grovkøkken og vin rum. 

Boligen tilbyder ovenikøbet en flot nybygget garage på 50 m2, med el-port, loft til kip og epoxygulve. 
Dernæst er der på den anden side af huset lavet endnu en skøn træterrasse og et nyrenoveret haveanlæg. I forhaven kan man nyde den friske havluft og den storslåede udsigt fra terrassen. 
I baghaven er der derimod mere lukket af. På begge terrasser er der privatliv, samt  oplagte steder at slappe af med venner og familie. I baghaven er der også et hyggelit orangeri.

Ydervæggene er opført i mursten og derefter pudset og malet hvidt, hvilket giver boligen et klassisk udseende. Det nye skiffertag er både ekstremt holdbart, men passer også godt med det klassiske design og husets udtryk. 

Alt i alt er dette hus en drømmebolig for dem, der sætter pris på en fantastisk beliggenhed med en enestående udsigt over vandet. Med sin ældre charme og klassiske design er dette hjem det ideelle sted at nyde livet.

OBS - der er nyere luft til vand varmepumpe. 
5Antal rum
1993Ombygget
2Antal toiletter
3059 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

5.495.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

6.415 kr.

Udbetaling

275.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

31,452 / 25.565 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Jonna Harbo
home Brejning

Ejendomsmægler MDE

joha@home.dk

75 86 88 00

75 86 88 00