Tværvej 5, Grædstrup, 8740 Brædstrup

306 m2 villa

Kontant 3.995.000 kr.

Tværvej 5, Brædstrup


Flot og eksklusiv landejendom beliggende i skønne omgivelser

Her er er muligheden for at erhverve sig en bolig der rummer plads, kvalitet og en helt unik beliggenhed- velkommen til Tværvej 5!
Fra du træder ind af den historiske dobbeltdør, bliver du præsenteret for et hjem med eksklusive detaljer, fuldmurede vægge og virkelig gode valg som bl.a. udgravet vinkælder i fuld højde, Svane – køkken og bryggers, massive aske gulve med gulvvarme i hele stueplan samt tilbygningens 1. sals soveværelse og badeværelse.

Området er både praktisk og idyllisk. Boligen er placeret helt ugeneret blandt kuperede marker og samtlige af dine sanser vil blive forkælet. Men selvom at man er placeret i stilheden, er bylivet nært. Skolebussen stopper for enden ved indkørslen, boligen har indlagt fiber og køreturen til Horsens vest motorvejen er kun 18 minutter.

Boligens indretning:
Fra entréen er adgang til stort påklædningsrum med gode muligheder for ekstra opbevaring. Ydermere er der fra entreen adgang til husets gæstebadeværelse. Herfra træder vi ind i husets hjerte som er køkken/ alrummet der er i åben forbindelse til både spise- og sofastue.
Fra køkkenet er adgang til det moderne viktualierum samt nedgang til vinkælderen, som sørger for den helt rigtige temperatur for druerne. Ydermere er adgang til husets bryggers samt anden indgang. Vaske og tørretumbler er sat i højde og der er masser af skabsplads til overtøj, vasketøj mv.
Huset fik i 2006 tilbygget et tårn med håndlavet spir fra Prag. Detaljerne er uendelige og hvert et hjørne kan overraske. Tårnet indeholder stort kontor, lækkert soveværelse med walk-in og altan, badeværelse med spa og brus samt sofastue med udgang til den store terrasse med udsigt over egen sø og kuperede marker.
På 1. salen er 3 gode børneværelser samt et multirum til computerspil, bordfodbold, kreativt værelse eller fjernsyn med store sækkepuder.
Udbygninger:

Tilhørende boligen er 385 m2. udbygninger, som er yderst anvendelige med opdeling af opvarmet værksted, gildesal/multirum samt udhus til maskiner, hest, erhverv eller lign. Bygningerne fik i 2012 skiftet tag og er pudset op således at de kun kræver et minimum af vedligehold.
Så er du på udkig efter en unik bolig, så kontakt os for en fremvisning – denne bolig skal opleves!

7Antal rum
2006Ombygget
2Antal toiletter
8590 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

3.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

2.303 kr.

Udbetaling

200.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

22,956 / 18.324 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Morten Skovbo Jakobsen
home Brædstrup-Østbirk

Daglig leder, Ejendomsmægler MDE

skovbo@home.dk

70602112

70602112