Trørødvej 47A, Trørød, 2950 Vedbæk

174 m2 villa

Kontant 8.995.000 kr.

Velindrettet villa i Trørød.


Fredelig beliggenhed med plads til familien.

Trørødvej 47A har en ganske fredelig beliggenhed, og her kan I glæde jer til en skøn villa med god plads til hele familien. Villaen ligger på en koteletgrund, og huset, der er tegnet af arkitekten Johan Christensen, er oprindeligt opført i 1967. Når I ankommer til adressen, bliver I budt velkommen af den nydelige gulstens facade, og bilen kan parkeres i den tilhørende indkørsel med carport for enden. Villaen rummer en 174 kvadratmeter stor stueetage samt en kælder, der tilfører yderligere 74 kvadratmeter til boligen.

Køkkenet består af lyse skabselementer og der er plads til en spisekrog, ligesom rummet er lyst og indbydende.

Spisestue og dagligstue er adskilt af en integreret skydedør, og lader I den stå åben, får I ét stort opholdsmiljø, som I nemt kan indrette med spisebord og sofagruppe. De sydvestvendte vinduespartier bidrager samtidig til det gode lysindfald i rummene og pejsen i den rå murstensvæg giver rummet karakter og skaber en hyggelig atmosfære.

Forældresoveværelset er rummeligt og har en privat placering i boligen. Soveværelset har eget badeværelse med badekar og dobbelt håndvask samt udgang til terrasse. De øvrige to værelser har ligeledes fine størrelser, og kan let omdannes til 3 værelser hvis man ønsker det. For enden af fordelingsgangen er der yderligere et badeværelse. I kælderen finder I fire disponible rum.
Udenfor venter jer en solrig og ugeneret have. Der er en sydvestvendt terrasse, som I har adgang til direkte fra spisestuen, og haven er velholdt med græsplæne, bede samt enkel beplantning. Med adresse her får I et hjem i rolige omgivelser tæt på naturen og hverdagens mange gøremål. Der er få hundrede meter til Trørød Torv med gode indkøbsmuligheder og Trørød Skov. Samtidig er daginstitution indenfor kort gåafstand ligesom boligen er beliggende få kilometer fra Vedbæk strand og vand.

6Antal rum
1967Byggeår
2Antal toiletter
1000 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

8.995.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

8.047 kr.

Udbetaling

450.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

51,657 / 42.198 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Henrik Kjeldsen
home Holte

Salgschef, Ejendomsmægler & Valuar, MDE

hekj@home.dk

45 41 01 44

45 41 01 44