Trekanten 7, Sjørslev, 8620 Kjellerup

144 m2 villa

Kontant 865.000 kr.

Smuk familie villa i børnevenlige omgivelser, få skridt til skole.


Dobbelt garage på 41 m2 og dejlig lukket have.


FAMILIEVILLA MED OPTIMAL PLANTEGNING
I hyggelige Sjørslev, syv minutter fra Kjellerup, finder I denne charmerende, velholdte murstensvilla fra 1929. Villaens 144 kvadratmeter fordeler sig på halvandet plan plus en god, tør kælder med vaskerum, værksted, god opbevaringsplads og direkte udgang til haven. Desuden er der hele to garager, så der er godt med plads til både biler, cykler eller pladskrævende hobbyer.
I stueetagen finder I et gæstetoilet, et oplagt kontor, et rummeligt og velholdt køkken samt to stuer i åben forbindelse. Under stuernes gulvtæpper gemmer der sig et afhøvlet plankegulv, der vil stå smukt til de sprossede ruder, og fra den sydvendte del af stuen er der åbnet ud til terrassen med pæne dobbeltdøre.
På førstesalen finder I husets badeværelse samt tre gode værelser, hvoraf de to har fine, indbyggede skabe.

SOLRIG OG UGENERET HAVE
Haven er et kapitel for sig og skal uden tvivl opleves, for der er tænkt over tingene. Fra den solrige terrasse kan I nyde de mange blomstrende buske, som er udvalgt, så der er noget, der blomstrer hele sæsonen igennem. Derudover finder I både æbletræer og bærbuske samt en dejlig, overskuelig urtehave. Selve plænen er desuden let at holde.

ROLIGT, NATURSKØNT OMRÅDE TÆT PÅ DET HELE
På Trekanten 7 bliver I en del af et fantastisk nærmiljø. “Os, der bor på Trekanten” vil hinanden, så landsbystemningen og sammenholdet er ikke til at tage fejl af. Med markerne på den ene side af huset og Sjørslev Skole på den anden får I følelsen af at være på landet, men uden at gå på kompromis med en glidende hverdag. Indkøbsmuligheder finder I i Kjellerup små syv minutter fra døren, og skal I bruge mere, er både motorvejen og skønne Silkeborg mindre end en halv time væk.
6Antal rum
1982Ombygget
2Antal toiletter
650 m2Grundareal

Økonomi

Kontantpris

865.000 kr.

Ejerudgift pr. måned

1.359 kr.

Udbetaling

45.000 kr.

Brutto / Netto ekskl. ejerudgift

5,062 / 4.026 kr.

Tjek boliglån

Kontakt mig hvis du er interesseret eller har spørgsmål

Helle Stenholt Haarup
home Silkeborg

Ejendomsmægler MDE & valuar

haarup@home.dk

86827088

86827088